Kocaman'ın içi başka dışı başka

Aykut Kocaman'ın yazılmaması kaydıyla basın mensuplarına Şenol Güneş hakkında sarf ettiği sözler kavga çıkarır. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, dün F.Bahçe muhabirleriyle bir araya geldi. Gündeme dair bir çok açıklamada bulundu. Bugün gazeteler

Kocaman'ın içi başka dışı başka

Aykut Kocaman'ın yazılmaması kaydıyla basın mensuplarına Şenol Güneş hakkında sarf ettiği sözler kavga çıkarır.

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, dün F.Bahçe muhabirleriyle bir araya geldi. Gündeme dair bir çok açıklamada bulundu. Bugün gazetelere yansıyanlarla, olayın gerçekleri arasında dağlar kadar fark vardı. Haber61.net Aykut Kocaman’ın yazılmamak kaydıyla FB’li basın mensuplarına söylediklerini ele geçirdi.

 

Aykut Kocaman, F.Bahçe antrenmanından önce basın mensuplarıyla sohbet etti. Konu bir ara Trabzonspor maçında Şenol Güneş’in kendisinin yanına gelmesine uzandı. Aykut Kocaman orada yazılmamak kaydıyla F.Bahçe muhabirlerine içini döktü ve "Değer verdiğim bir insanın, hakkımda anlamının dışına taşan görüşleri beni üzmüştü. Bu yüzden hoş olmasa da maç öncesinde Şenol Güneş’in yanına gitmek içimden gelmedi" dedi.

 

Buraya kadar her şey normal ancak ondan sonra şu sözleri de kullandı: “Şenol Güneş beni ezdi, orada da beni küçük düşürmeye çalıştı”

 

Aykut Kocaman’ın yazılmamak kaydıyla Fenerbahçeli basın mensuplarına  Şenol Güneş ile ilgili olarak sarf ettiği sözlerin tamamı işte bu şekildeydi.

 

Aykut hoca Güneş ile ilgili basın mensuplarına böyle söylemişti. Çünkü olaya böyle bakıyordu.

 

Ancak bugün medyaya yansıyanlar ise farklıydı.

 

Aynı saatlerde Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in de basın toplantısı düzenlerken Güneş, Aykut Kocaman’a bir ders daha verdi. Güneş, “Biz sadece saha içine bakacağız. Benimle ilgili olmayan şekilde gündemde olmamı doğru bulmuyorum ve bu konuları kapatmak için elimden geleni yapıyorum. Bunu kimse anlamıyorsa, benden bu kadar. Kendi yollarına gitsinler. Ben Fenerbahçe maçında bu konuyu kapattım. Bu halde gittim Fenerbahçe sorumlusuna başarılar diledim. Çünkü onunla bir konumuz yoktu zaten. Bunu Türkiye'nin anlaması için 10 yıl geçmesi gerekir” dedi.

 

Güneş’in bu açıklaması Fenerbahçe kulübünü de harekete geçirdi. Akşam saatlerinde kulüpten bir yetkili bütün Fenerbahçe muhabirlerini aradı: "Aykut Kocaman'ın Şenol Güneş ile ilgili söylediklerini yazabilirsiniz. Ama ‘Şenol Güneş beni mahcup etti" şeklinde yazmak şartıyla.

 

Ve bugün bir çok gazetede bu haber "Aykut Kocaman: 'Şenol Güneş beni mahcup etti diye' açıklamada bulunuyordu. Oysa gerçekleri haber61 çoktan öğrenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler