Kocaman'dan Güneş'e büyük ayıp!

Basın mensuplarının "Şenol Güneş'e kırgın mısınız?" sorusuna Aykut Kocaman'ın "İnsan sevdiğine kırılırmış. Kimseye kırgın değilim" diyerek Güneş'e gönderme yapması dikkat çekti. Gençlerbirliği maçının sonunda Aykut Kocaman'ın yaptığı açıklama gündeme bomb

Kocaman'dan Güneş'e büyük ayıp!

Basın mensuplarının "Şenol Güneş'e kırgın mısınız?" sorusuna Aykut Kocaman'ın "İnsan sevdiğine kırılırmış. Kimseye kırgın değilim" diyerek Güneş'e gönderme yapması dikkat çekti.

 

Gençlerbirliği maçının sonunda Aykut Kocaman'ın yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Basın toplantısında gazetecilerin "Şenol Güneş''e kırgın mısınız?" şeklindeki sorusuna Kocaman'ın "İnsan sevdiğine kırılırmış. Artık o şey kalmadı. Herhangi bir kırgınlığım yok. Herkes kendi işini yapıyor. Yapmaya da devam etsin." demesi şok etkisi yarattı. Daha sonra yaptığı açıklamalarla ilgili olarak bilgi veren genç çalıştırıcı "Ben sadece ve sadece hakem standardı ile ilgili konuşma yaptım. bu benim öz düşüncem. Trabzonspor'a dönük değildi." ifadesini kullandı.

 

"İNSAN SEVDİĞİNE KIRILIRMIŞ..."

Şenol Güneş’e karşı bir kırgınlığı olup olmadığı sorulan Kocaman, "İnsan sevdiğine kırılırmış. Artık o şey kalmadı. Herhangi bir kırgınlığım yok. Herkes kendi işini yapıyor. Yapmaya da devam etsin" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler