Kocaman'dan Burak'a övgü!

Sarı - lacivertli takımın Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmandan sonra basın mensuplarıyla sohbet eden teknik direktör Aykut Kocaman, şampiyonluk yarışında iplerin Trabzonspor'un elinde olduğunu belirterek, "Genel gidişat gösteriyor ki iki takımın d

Kocaman'dan Burak'a övgü!

Sarı - lacivertli takımın Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmandan sonra basın mensuplarıyla sohbet eden teknik direktör Aykut Kocaman, şampiyonluk yarışında iplerin Trabzonspor'un elinde olduğunu belirterek, "Genel gidişat gösteriyor ki iki takımın da maç kazanma yüzdesi yüksek. Şampiyonluk yarışı, son haftalara kadar gidecek gibi görünüyor. " dedi.

Kocaman, bir soru üzerine oynadıkları takımların iki hafta sonra Trabzonspor'la oynuyor olmasının rakipleri için bir avantaj olduğunu dile getirdi.

Yıllardır Fenerbahçe'nin hep hakim takım olduğunu kaydeden Aykut Kocaman, "Bütün takımlar, Fenerbahçe'ye karşı yüksek konsantrasyonla ve doğal olarak biraz daha durdurmak için oynarlar. Bu sene de bu devam ediyor. Bence burada büyük bir fark yok. Ama şunu belki söyleyebiliriz: Fikstür bu şekilde denk geldi. Trabzonspor'un 2 hafta sonra bizim rakiplerimizi alması, rakibimiz adına bir avantaj gibi görünüyor. Beşiktaş, Galatasaray ve Gaziantepspor'la oynadık. Bursaspor'la şampiyonluk potasının içindeyken oynadık. Oynadığımız takımları bir şekilde yarışın dışına itiyoruz. Rakip takımın biraz daha konsantrasyonu değişiyor. Bu, bir şekilde genel olarak görüntü içinde Trabzonspor'un, ya da tam tersi olsaydı bizim lehimize olacaktı. Sanki ufak da olsa, lehine bir faktör olarak görünüyor. " ifadelerini kullandı.

"KONSANTRASYONUMUZ DÜŞÜK OLURSA BUCASPOR, MAÇA ORTAK OLABİLİR"

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Bucaspor ile yapacakları maça da değinen Aykut Kocaman, kaleci hariç her oyuncusunu forvet gibi kullanacağını belirtti. Kocaman, Niang'ın yokluğunun sıkıntı olup olmayacağı yönündeki bir soruya ise "Forvette sıkıntı görünmüyor. Niang yok ve onun dışında Guiza'nın yarın normal antrenman yapacağını sanıyoruz. Kaleci dışındaki 10 kişiyle Bucaspor'un üstüne gitmeye, her oyuncumuzu forvet gibi kullanmaya çalışacağız. Semih'e de inşallah nazar değmez. Konsantrasyonumuz biraz düşük olursa Bucaspor maça ortak olabilir. " yanıtını verdi.

KOCAMAN'DAN TRABZONSPORLU FUTBOLCU BURAK'A ÖVGÜ

 Eski futbolcuları Burak'ın Trabzonspor'da gösterdiği performansla Fenerbahçe'ye bela olduğu yönündeki bir soru üzerine Kocaman, "Bir sporcunun işini iyi yapmasını karşı taraf bela diye düşünmemeli. İşini son derece iyi yapıyor. Bizim şu anda tebrik etmekten başka söyleyeceğimiz çok fazla bir şey yok. Şu anda ki durumu takdire şayan. " diye konuştu.

"HAKEMLER MÜMKÜN OLDUĞU KADARIYLA ADALETLİ OLMALI"

Hakemlerle ilgili yöneltilen soruyu da yanıtlayan Kocaman, sözlerini şöyle tamamladı: "Doğal olan, hakemlerin maçların skorlarına etki etmemeleri. Bunun dışında hata olmama ihtimali yüzde sıfır. Olan hatalar da belli bir takımın lehine ya da aleyhine olmamalı. Hakemler mümkün olduğu kadar adaletli olmalı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler