Kocaeli'de TS'yi bekleyen tehlike

Kocaelispor Kulübü Başkanı Rafet Kırgız, Trabzonspor-Kasımpaşa maçının İzmit İsmet Paşa Stadı'nda oynanması kararı alırken görüşlerinin alınmadığını belirterek, ''Hava şartları ve stadın zemini çok kötü'' dedi.  TRABZONSPOR-KASIMPAŞA MAÇIRafet Kırgız, Spo

Kocaeli'de TS'yi bekleyen tehlike

Kocaelispor Kulübü Başkanı Rafet Kırgız, Trabzonspor-Kasımpaşa maçının İzmit İsmet Paşa Stadı'nda oynanması kararı alırken görüşlerinin alınmadığını belirterek, ''Hava şartları ve stadın zemini çok kötü'' dedi.

 

TRABZONSPOR-KASIMPAŞA MAÇI

Rafet Kırgız, Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü oynanacak Trabzonspor-Kasımpaşa maçının, Trabzonspor'un cezası nedeniyle İzmit İsmet Paşa Stadı'nda oynanması kararı alındığını hatırlattı.

 

Kocaeli'de çok sayıda Trabzonlu vatandaşın yaşadığını belirterek, tüm takımların İsmetpaşa Stadı'nda maç yapmasının kendilerini mutlu edeceğini dile getiren Kırgız, sözlerini şöyle tamamladı:

 

''Maçın İsmetpaşa Stadı'nda oynanacağı yönünde karar alınırken bize soran olmadı. Hava şartları ve stadın zemini çok kötü. Trabzonspor-Kasımpaşa maçından 24 saat bile geçmeden Kocaelispor sahaya çıkacak. Bu da bizi olumsuz etkileyecek. Gençlik ve Spor İl Müdürü Kenan Malkoç'u arayarak, hava şartları ve zeminle ilgili sıkıntıyı ilettim. Kendisi de bana 'gereken tedbirleri aldıklarını, pazar günkü maçta zeminle ilgili bir sorun olmayacağını' söyledi. Hafta sonuna doğru hava iyi olmazsa bu durum bizi mutlaka olumsuz etkileyecek.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor