Kızılay'ın gündeminde 61. madde

Küçükali, ziyarette Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Teknik Direktör Şenol Güneş, Genel Sekreter Hasan Yener, Sportif Direktör Ünal Karaman, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman İlyas ve İrfan Coşkun ile görüşerek kendilerine kupa şampiyonluğu nedeniyle seramik

Kızılay'ın gündeminde 61. madde

Küçükali, ziyarette Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Teknik Direktör Şenol Güneş, Genel Sekreter Hasan Yener, Sportif Direktör Ünal Karaman, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman İlyas ve İrfan Coşkun ile görüşerek kendilerine kupa şampiyonluğu nedeniyle seramik top hediye etti.

Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, kupa şampiyonluğunun kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Alınan bu kupa bizi sevince boğdu. Hatta Fenerbahçeli Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Lütfi Akar bizi tebrik ederek, çok güzel bir galibiyet elde edildiğini söyledi. Sonrasında 55 madde oluşan gündemimiz 60 maddeye çıkarıldı. Ahmet bey bunun üzerine 61. maddeyle ilgili yönetim kurulumuza bir teklif sundu. Teklifinde, Haziran ayında gerçekleştirilecek olağan toplantının Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılmasını önerdi. Bu teklif oybirliğiyle kabul edildi” dedi.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, teklifi memnuniyetle kabul ettiklerini ifade ederek, “Sosyal sorumluluklarını yerine getirmekte oldukça titiz davranan kulübümüz böyle bir teklifi de büyük memnuniyetle kabul etmiştir. Bu hassasiyet nedeniyle Sayın Küçükali ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz. Ayrıca Tekin bey, bizim için bir Trabzonsporlunun nasıl davranması gerektiğini çok güzel bir şekilde ortaya koyuyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor