Kewell'ın gönlü Trabzonspor'da

Yıldız oyuncu Rijkaard'tan Haldun Üstünel'e, takımdaki geleceğinden şampiyonluk yarışındaki favorisine, Hagi'den, Arda'ya kadar birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.Sarı-kırmızılı takımda kalmayı istediğini söyleyen Avustralyalı yıldız, şampiyonluk y

Kewell'ın gönlü Trabzonspor'da

Yıldız oyuncu Rijkaard'tan Haldun Üstünel'e, takımdaki geleceğinden şampiyonluk yarışındaki favorisine, Hagi'den, Arda'ya kadar birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı takımda kalmayı istediğini söyleyen Avustralyalı yıldız, şampiyonluk yarışında Trabzonspor'u desteklediğini ifade etti. Türk futbolu hakkında değerlendirmeler yapan Kewell, Galatasaray hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

"YAŞANANLARDAN ÖTÜRÜ ÇOK ÜZGÜNÜM"
"Kalan maçlarda yeni kontrat için çalışacağım. Bu sezon yaşananlardan ötürü çok üzgünüm. Umuyorum geride kalan maçlarda umutlanmak adına bir şeyler vereceğiz."

"ŞAMPİYONLUK İÇİN TABİİ Kİ TRABZONSPOR"
"Şampiyonluk için tabii ki Trabzonspor diyeceğim. Fenerbahçe çok iyi oynuyor. Alex harika bir sezon geçiriyor. Ama Türkiye ligi çok çılgın her şey olabilir. Umuyorum heyecanlı bir sezon sonu olur ve gerisi de gelir.

"İŞLER KÖTÜ GİDİNCE TEKNİK ADAM GİDİYOR"
"Türkiye'de böyle bir anlayış var. İşler kötü gidince teknik adam gidiyor. Sahaya hiç bakılmıyor, Schuster'de olduğu gibi. Bence bir insana, bir teknik adama 2-3 yıl verilmesi lazım. Ondan sonra "Size şans verdik ama olmadı" denebilir. Altı ayda hiçbir şey olmaz. Sonuçta çalışıyorsunuz, şansa da ihtiyacınız var. İstikrarlı da olabilmeniz lazım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor