Kenan Sofuoğlu'nun zor günleri

Baba acısını hafifletmek için annesi Nurhayat Sofuoğlu ile birlikte Avusturya'ya giden milli motosikletçi, yurt dışından döndükten sonra İspanya'daki son antrenmanlara katılacak.Bu sezon Moto GP'nin alt dalı olan Moto2'de yarışacak olan Kenan Sofuoğlu yap

Kenan Sofuoğlu'nun zor günleri

Baba acısını hafifletmek için annesi Nurhayat Sofuoğlu ile birlikte Avusturya'ya giden milli motosikletçi, yurt dışından döndükten sonra İspanya'daki son antrenmanlara katılacak.

Bu sezon Moto GP'nin alt dalı olan Moto2'de yarışacak olan Kenan Sofuoğlu yaptığı açıklamada, yeni olduğu bu kategoriye hazırlıksız katılmak zorunda kaldığını söyledi.

Sezonun ilk yarışmasının Katar'da 20 Mart'ta gerçekleşeceğini ifade eden Sofuoğlu, şöyle konuştu:

“Annemi toparlanması için Avusturya'ya getirdim. Ardından Türkiye'ye döneceğim. Babamın vefatı nedeniyle Moto GP'nin resmi antrenmanlarına katılamadım. Son antrenmanlar 4-6 Mart tarihlerinde İspanya'da gerçekleştirilecek. Bu sürüşlere katılmak için İspanya'ya gideceğim. Çok antrenman yapmam gerekiyor. Benim için çok zor bir sezon olacak.”

Geçen yıl antrenman sırasında ayağının kırıldığını ve sezona kötü başladığını anımsatan Sofuoğlu, “Babamın vefatını da kabullenmek zorundayım. Spor benim tek hedefim. Yine başarılı olmak için mücadele edeceğim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler