Kenan Sofuoğlu Katar'a gidiyor

Bu yıl Moto GP'nin bir alt dalı olan Moto2'de yarışacak olan Sofuoğlu, Katar'daki Losail Pisti'nde hafta sonu koşulacak olan sezonun ilk yarışı için bu ülkeye gidecek. İstanbul'dan bu akşam Katar'a uçacak olan Sofuoğlu, yaptığı açıklamada, sezonun ilk yar

Kenan Sofuoğlu Katar'a gidiyor

Bu yıl Moto GP'nin bir alt dalı olan Moto2'de yarışacak olan Sofuoğlu, Katar'daki Losail Pisti'nde hafta sonu koşulacak olan sezonun ilk yarışı için bu ülkeye gidecek. İstanbul'dan bu akşam Katar'a uçacak olan Sofuoğlu, yaptığı açıklamada, sezonun ilk yarışını ilk 3 yada ilk 5 içinde tamamlamayı hedeflediğini söyledi.

Babasının vefatı nedeniyle kış testlerine katılamadığını anlatan Sofuoğlu, sezonun ilk yarışında alacağı iyi bir sonucun kendisine moral ve motivasyon sağlayacağını dile getirdi.

Yarın akşam yarış öncesi ilk antrenmanını yapacağını bildiren Sofuoğlu, sezonun ilk yarışının 20 Mart Pazar günü Türkiye saatiyle saat 20.00'de başlayacağını ifade etti.

Pazar gecesi Losail Pisti'nde koşulacak yarışta Sofuoğlu, Fransız takımı Technomag-CIP adına yarışacak.

Sofuoğlu, daha önce yaptığı açıklamada Moto2'deki hedefini ilk 3 olarak belirlemişti.

Moto2'de 2011 sezonunun yarış takvimi şöyle;

20 Mart:Katar

3 Nisan:İspanya

24 Nisan:Japonya

1 Mayıs:Portekiz

15 Mayıs: Fransa

5 Haziran:İspanya

12 Haziran:İngiltere

25 Haziran:Hollanda

3 Temmuz:İtalya

17 Temmuz:Almanya

24 Temmuz:ABD

14 Ağustos:Çek Cumhuriyeti

28 Ağustos:ABD

4 Eylül:İtalya

18 Eylül:İspanya

16 Ekim:Avustralya

23 Ekim:Malezya

6 Kasım:İspanya

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor