KEİPA toplantısı Trabzon'da!

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü Parlamenterler Asamblesi (KEİPA) 36. Genel Kurul toplantısı TBMM Başkanı ve KEİPA Dönem Başkanı Mehmet Ali Şahin başkanlığında 2-4 Kasım 2010 tarihlerinde Trabzon'da düzenlenecek.2 Kasım 2010 Salı günü saat 10.45’te Tra

KEİPA toplantısı Trabzon'da!

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü Parlamenterler Asamblesi (KEİPA) 36. Genel Kurul toplantısı TBMM Başkanı ve KEİPA Dönem Başkanı Mehmet Ali Şahin başkanlığında 2-4 Kasım 2010 tarihlerinde Trabzon'da düzenlenecek.

2 Kasım 2010 Salı günü saat 10.45’te Trabzon Novotel’de gerçekleşecek olan Karadeniz İş Forumu'nun açılış konuşmalarını TBMM Başkanı ve KEİPA Dönem Başkanı Mehmet Ali Şahin, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası Başkanı Andrey Kondakov ve TUSKON Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral yapacak.

Toplantının ikinci günü olan 3 Kasım 2010 Çarşamba günü saat 09.00’da KEİPA 36. Genel Kurulu Grand Zorlu Otel'de toplanacak. Toplantının, açılış konuşmalarını TBMM Başkanı ve KEÎPA Dönem Başkanı Mehmet Ali Şahin'in yanı sıra Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Annç, KEİPA Türkiye Delegasyonu Başkam Kemalettin Göktaş yapacak.

Genel Kurulun kapanışının ardından saat 18.45'te toplantının değerlendirileceği bir basın toplantısı düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler