Kayserispor'da yeni dönem

Tolunay Kafkas'ın lig bitmeden görevini bırakacağını açıklamasıyla teknik direktör arayışına giren Kayserispor, AZ Alkmaar'da yardımcı antrenörlük yapan Arveladze ile kesin anlaşma sağladı. Kulüp asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Hollanda'ya giden genel Menajer

Kayserispor'da yeni dönem

Tolunay Kafkas'ın lig bitmeden görevini bırakacağını açıklamasıyla teknik direktör arayışına giren Kayserispor, AZ Alkmaar'da yardımcı antrenörlük yapan Arveladze ile kesin anlaşma sağladı.

Kulüp asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Hollanda'ya giden genel Menajer Süleyman Hurma'nın, Gürcü teknik adamla her konuda anlaşma sağladığını bildirdi.

Arveladze ile tüm pürüzlerin giderildiğini ifade eden Miraboğlu, kesin genç  teknik adamın önümüzdeki günlerde Kayseri'ye gelerek basın önünde sözleşme imzalayacağını kaydetti.

Kayserispor yönetimin Şota Arveladze ile iki yıl için anlaştığı belirtiliyor.

Miraboğlu, "Şota ile aramızda bir sorun kalmadı. Kendisi iki yıl ekibimizi çalıştıracak. Şota'nın görüşlerini de alarak iç ve dış transferi  tamamlayacağız.eyen sezonda iddialı bir Kayserispor oluşturacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor