Kayserispor'da Şota dönemi

Kayserispor yönetimi, sarı kırmızılı ekibi yeni sezonda çalıştıracak olan Şota Arveladze ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.KAMP AVUSTURYA'DAKayserispor yönetimi, sarı kırmızılı ekibi yeni sezonda çalıştıracak olan Şota Arveladze ile 2 yıllık sözleşme imzalad

Kayserispor'da Şota dönemi

Kayserispor yönetimi, sarı kırmızılı ekibi yeni sezonda çalıştıracak olan Şota Arveladze ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

KAMP AVUSTURYA'DA

Kayserispor yönetimi, sarı kırmızılı ekibi yeni sezonda çalıştıracak olan Şota Arveladze ile 2 yıllık sözleşme imzaladı, sarı kırmızılı takımın da 10 Temmuz'da Avusturya'da kamp yapması kararlaştırıldı.

Asbaşkan Şaban Miraboğlu, Gürcü teknik adam Şota Arveladze ile Holllanda'da yapılan son görüşmenin ardından 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıklarken şöyle dedi:

"Şota ile aramızda bir sorun kalmadı. Kendisi 2 yıl ekibimizi çalıştıracak. Şota'nın görüşlerini de alarak iç ve dış transferi tamamlayacağız. Yeni sezonda iddialı bir Kayserispor oluşturacağız. Tüm çabamız bunun için. Kampa gelince, oyuncularımız 1 Temmuz'da Kayseri'de tesislerimizde toplanacak. Daha sonra Hollanda yerine Avusturya'daki bir turizm beldesinde 10 Temmuz'da 2'nci kamp başlayacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor