Kayserispor'da son durum

 Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, her maçın zor olduğunu belirterek, "Trabzonspor da hedef maçlarımızdan biri zorluk derecesi ortada. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.Spor Toto Süper Lig'de kendi sahasında ağırladığı Medical Park

Kayserispor'da son durum


 Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, her maçın zor olduğunu belirterek, "Trabzonspor da hedef maçlarımızdan biri zorluk derecesi ortada. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de kendi sahasında ağırladığı Medical Park Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Kayserispor, Trabzonspor mesaisini sürdürüyor.

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, ikinci yarıda geride kalan 5 haftanın kendileri için genel itibariyle iyi geçtiğini söyledi. Şota, bundan sonraki maçların büyük önem taşıdığını kaydederek, takım olma yolunda her geçen gün büyük aşama kaydettiklerini söyledi.

Şota, "İlk 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldık. Gelinen nokta önemli ve başarı. Ama asıl başarıya ulaşmamız için kat etmemiz gereken daha çok yol var. Şimdi önümüzde Trabzon deplasmanı var. Her maça olduğu gibi Avni Aker'e de kazanmak için çıkacağız" dedi.

SAKATLIK SORUNU SÜRÜYOR

Sezon başından bu yana sakatlık sorunu yaşadıklarını belirten Şota, "Maalesef bir şanssızlık sürüyor. Tam eski sakatlar iyileşip aramıza döndü derken yeni sakatlıklar ortaya çıktı. Artık bu sorunlara alıştık. Umarım en kısa sürede iyileşip aramıza dönerler. Trabzonspor ligdeki hedef maçlarımızdan biri. Eksilerini artılarını biliyoruz ve bizi orada nasıl bir atmosferin beklediğini de çok iyi biliyorum. İyi bir takımız ve kimseden korkumuz yok. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Kayserispor'da Eren Güngör, Mehmet Eren ve Santana'nın sakatlığı sürerken, Zalayeta'nın deplasmanda oynanacak.  Savaş Yılmaz ise kart cezalısı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor