Kayserispor'a kupa şoku!

Türkiye Kupası Play-off mücadelesinde Karşıyaka, İzmir Alsancak'ta Süper Lig'in güçlü ekibi Kayserispor'u kupa dışına itti! Tiago Bezerra ile öne geçen Kaf Kaf'a 90'da Ali Bilgin cevap verince uzatmaya geçildi, bu bölümde her şey bir anda değişti, İzmir e

Kayserispor'a kupa şoku!

Türkiye Kupası Play-off mücadelesinde Karşıyaka, İzmir Alsancak'ta Süper Lig'in güçlü ekibi Kayserispor'u kupa dışına itti! Tiago Bezerra ile öne geçen Kaf Kaf'a 90'da Ali Bilgin cevap verince uzatmaya geçildi, bu bölümde her şey bir anda değişti, İzmir ekibi turu cebe indirdi!

KARŞIYAKA: 3 - KAYSERİSPOR: 2

Stat: Altay Alsancak

Hakemler: Suat Arslanboğa, Serdar Akçer, Hakan Yemişken

Karşıyaka: Okan Karabulut, Ayhan, Tolga, Aykut, Fırat, Erdi, Baykal, Gökhan, Erhan, Osman, Ronielli

Kayserispor: Souleymanou, Hamza, Serdar, Amisulashvili, Hasan Ali, Ömer Hasan, Savaş, Selim Teber, Abdullah, Ali Bilgin, Zalayeta

Ziraat Türkiye Kupası play off turunda oynanan Karşıyaka-Kayserispor maçının ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

Yağışlı bir havada oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Karşıyaka, rakibine oranla daha etkili gözükse de, her iki takım net gol pozisyonu üretemedi.

10. dakikada Karşıyaka'nın sağ kanattan kazandığı köşe vuruşunu kullanan Erhan'ın ceza alanına gönderdiği ortada, Aykut'un kafa vuruşu yandan auta gitti.

25. dakikada Erdi'nin pasıyla ceza yayı önünde topla buluşan Osman'ın, rakibini geçtikten sonra attığı sert şut üstten dışarı çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor