Kayseri'de Ergün Penbe dönemi!

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Levent Devrim'in istifasının ardından boşalan teknik direktörlük görevi için sezon sonuna kadar Ergün Penbe ile anlaşma sağlandı.Zonguldak'tan Kayseri'ye gelip kulüp tesislerinde kulüp başkanı Ziya

Kayseri'de Ergün Penbe dönemi!

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Levent Devrim'in istifasının ardından boşalan teknik direktörlük görevi için sezon sonuna kadar Ergün Penbe ile anlaşma sağlandı.

Zonguldak'tan Kayseri'ye gelip kulüp tesislerinde kulüp başkanı Ziya Eren ile görüşen Penbe, 6 aylık anlaşma imzaladı.

Başkan Ziya Eren, “Takımımızı bundan sonra Ergün hocaya emanet ettik. Ergün hocanın başarılı olacağına inanıyoruz” dedi.

Ergün Penbe de Kayseri Erciyesspor ile anlaşma sağladığı için mutlu olduğunu ifade etti.

Hedefleri olan bir takıma geldiğini, ancak zor bir görevi üstlendiğini belirten Penbe, “Bu takımın zirveye oynayacak kapasitesi var. Ama, moral ve motivasyon eksikliği olduğu kanısındayım. Bunu gidermek için geldim. Takımda tanıdığım oyuncular var. Tanımadıklarım ile de elbette tanışacağım. Üç hafta üst üste maç kazanıp ligin zirvesine yeniden ortak olmak düşüncesindeyim. Hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.
Ergün Penbe'nin yardımcılıklarını ise Kemalettin Şentürk ile kaleci antrenörü Volkan Kilimci'nin yapacağı bildirildi.

Galatasaray'da uzun süre futbol oynayan Penbe, Hacettepe ve Kartalspor'da da teknik direktörlük yapmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor