Kayseri: Centilmen olmak gerek

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile berabere kalınan karşılaşmanın oldukça çekişmeli geçtiğini söyleyen Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, aynı mücadeleyi kendi sahasında ağırlayacakları Manisaspor karşısında göstererek belirledikleri hedefe

Kayseri: Centilmen olmak gerek

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile berabere kalınan karşılaşmanın oldukça çekişmeli geçtiğini söyleyen Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, aynı mücadeleyi kendi sahasında ağırlayacakları Manisaspor karşısında göstererek belirledikleri hedefe devam edeceklerini ifade etti.

 

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, yaptığı açıklamada, 3 puan için gittikleri Trabzonspor deplasmanından 3-3 berabere kalarak 1 puana razı olduklarını söyledi. Ortaköylüoğlu, "Gerçekten izleyenler açısından keyifli bir karşılaşma oldu. Şansız bir şekilde ilk dakikalarda geriye düşmemize rağmen takımımız kalitesini ortaya koyarak galibiyeti kaçıran taraftı. Artık önümüze bakacağız" dedi.

 

"CAMİALAR CENTİLMEN OLMASINI BİLMELİLER"

Trabzonspor maçı öncesi Trabzon'a gelen Kayserispor kafilesinin, havaalanında protestolar ile karşılanmasıyla ilgili olarak konuşan Ortaköylüoğlu, "Özellikle camialar işler iyi giderken centilmen olabildiği gibi işler kötü giderken de centilmen olmasını bilmelidirler. Kayseripor hiçbir takımın durumuna bakmaksızın kendi durumu ile ilgilenip hedefine ulaşma gayreti içerisindedir" diye konuştu.

 

Trabzonspor maçını unutarak kendi sahasında ağırlayacakları Manisaspor maçına bakacaklarını ifade eden Ortaköylüoğlu, "Her maçı ayrı ayrı değerlendirmek gerekiyor. Trabzonspor karşılaşmasında iyi bir mücadele ortaya koyduk. Manisaspor maçıda takımımız açısından kolay olmayacak. İyi mücadele gösterip seyircimizin desteği ile o karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağımızı inanıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor