Kasımpaşa'yı da yenmek istiyoruz

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, geçen hafta Beşiktaş karşısında aldıkları galibiyetin moraliyle lige verilen arada çalıştıklarını belirterek, ''Arzu etmediğimiz puan kayıplarının ardından ligde Beşiktaş'ı yenerek bir çıkış yakaladık. Kasımpaşa maçında

Kasımpaşa'yı da yenmek istiyoruz

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, geçen hafta Beşiktaş karşısında aldıkları galibiyetin moraliyle lige verilen arada çalıştıklarını belirterek, ''Arzu etmediğimiz puan kayıplarının ardından ligde Beşiktaş'ı yenerek bir çıkış yakaladık. Kasımpaşa maçında da galip gelerek bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz'' dedi.

Şu anda sadece önlerinde bulunan Kasımpaşa maçına konsantre olduklarını anlatan Yener, ''Zor bir maçın bizi beklediğini biliyoruz. Ancak bu zorluğun üstesinden gelebilecek iyi bir takımımız var. Trabzon'a 3 puanla dönüp ligde yolumuza devem edeceğimizi umuyoruz'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor