Kasımpaşa kalmayı kafaya taktı

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Kayserispor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Haftaya son sırada giren Kasımpaşa güçlü rakibini deplasmanda 3-1 mağlup etti ve ligin dibinden kurtuldu.Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da kon

Kasımpaşa kalmayı kafaya taktı

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Kayserispor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Haftaya son sırada giren Kasımpaşa güçlü rakibini deplasmanda 3-1 mağlup etti ve ligin dibinden kurtuldu.

Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren mücadelede Kasımpaşa'nın golleri 45 ve 69. dakikalarda Ersen Martin ve 81. dakikada Şahin Aygüneş'ten geldi. Kayserispor'un tek golü ise 88. dakikada Selim Teber'den geldi.

Ersen Martin iki golünü de Korhan Öztürk'ün kullandığı kornerlerde kafa vuruşlarıyla buldu. Ersen Martin hem hücumda hem de defansta elinden gelen her şeyi yaptı. Attığı iki golün yanı sıra savunmadan da önemli toplar çıkartan Ersen, maçın yıldızı oldu.

Son iki maçını kazanan Kasımpaşa puanını 20'ye yükseltip, Konyaspor'u geride bırakarak 17. sıraya yükseldi. Kayserispor ise 43 puanda kaldı ve avrupa kupalarına katılma yolunda yara aldı.

HURMA ÇİLEDEN ÇIKTI..
Kayserispor taraftarları takımlarının mağlubiyetine tepki gösterirken, Kasımpaşalı oyuncuları attıkları gollerden sonra ve maçın bitiminde alkışlayarak kutladı. Kayserispor taraftarının bu tepkileri sarı-kırmızılı takımın menajeri Süleyman Hurma'yı çok sinirlendirdi. Hurma, taraftarlara kızıp, el sallayarak 84. dakikada soyunma odasına gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor