Karar Şenol Güneş'in

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Yattara'nın son iki haftada 18 kişilik kadroya girememesiyle ilgili olarak, "Yattara bizim önemli oyuncularımızdan birisi. Ama onu kadroya almamak tamamen hocamızın tercihidir. Bizim buna her hangi bir müdahalemiz veya

Karar Şenol Güneş'in

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Yattara'nın son iki haftada 18 kişilik kadroya girememesiyle ilgili olarak, "Yattara bizim önemli oyuncularımızdan birisi. Ama onu kadroya almamak tamamen hocamızın tercihidir. Bizim buna her hangi bir müdahalemiz veya bu konuda bir şey söylememiz gibi bir şey asla söz konusu olamaz. Yattara'ya göre performansı daha iyi olan oyuncularımızı kadroya alıyor hocamız. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek ve onla ilgili kararı da teknik heyetimiz verecek" dedi. 

YATTARA TÜKENDİ

Trabzonspor'un Gençlerbirliği, ardından da Konyaspor ile oynadığı maçlarda 18 kişilik kadroya giremeyen Yattara, artık tükendi.

Basın mensuplarının, 'Yattara neden yoktu?" şeklindeki sorusunu, "Kadroda yoktu" diye geçiştiren teknik direktör Şenol Güneş'in Yattara'nın performansından memnun olmadığı öğrenildi.

Morali oldukça bozuk olan ve dün akşam takımın Konyaspor ile oynadığı maçı televizyondan takip eden Yattara, Şenol Güneş'in gözüne girmeyi bir türlü başaramadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor