Karaman Pro-Lisans kursunda

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Genel Direktörlüğü tarafından düzenlenen UEFA-Pro Lisans güncelleme kursu Kundu turizm bölgesindeki Titanic Otel'de yapılıyor. Kursların üçüncü aşamasına katılan 19 teknik direktör, sahada uygulamalı taktik eğitimi

Karaman Pro-Lisans kursunda

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Genel Direktörlüğü tarafından düzenlenen UEFA-Pro Lisans güncelleme kursu Kundu turizm bölgesindeki Titanic Otel'de yapılıyor. Kursların üçüncü aşamasına katılan 19 teknik direktör, sahada uygulamalı taktik eğitimi aldı.

Üçüncü aşama kurslarına katılan Yücel İldiz, Mesut Bakkal, Nurullah Sağlam, Ziya Doğan, Erdoğan Arıca, Abdullah Avcı, Hikmet Karaman, Giray Bulak, Mustafa Uğur, Ünal Karaman, Rıdvan Dilmen, Rıza Çalımbay, Samet Aybaba, Levent Eriş, Osman Özdemir, Güvenç Kurtar, Ertuğrul Sağlam, Coşkun Demirbakan ve Tolunay Kafkas eğitimin ardından iki gruba ayrılarak yarı sahada çift kale maç yaptılar.

UEFA Pro-Lisans güncelleme birinci aşama kursuna katılan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın da aralarında bulunduğu 24 teknik direktör ise Titanic Otel'in dış sahasında eğitim aldı.

Kursun kendileri açısından oldukça verimli geçtiğini belirten Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 'Burada bir çok yeni bilgi öğrendik. Antrenörlük ufkumuz genişliyor. Bize burada emek veren eğitimci hocalara teşekkür ediyorum' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türk antrenörlerinin Pro-lisans kursu sayesinde değişim ve gelişim gösterdiğini kaydederek, kursun geri bildiriminin çok güzel olduğunu söyledi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, kursun neşeli ve yoğun bir şekilde geçtiğini belirterek, 'Bilgilerimizi güncelleme adına dolu dolu bir kurs geçiyor. Lig'deki diğer teknik direktörler ile de burada bir araya gelmek çok güzel birşey' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor