Karadeniz'in rakibinin son durumu

Çorumspor, TFF 2. Lig Play-Off müsabakaları için geldiği Antalya'da çalışmalarını sürdürüyor.Bank Asya 1. Ligi'ne çıkacak son takımın belirleneceği TFF 2. Lig Play-Off müsabakaları için Antalya'ya gelen Çorumspor, hazırlıklarına Lara Bölgesi'ndeki antrenm

Karadeniz'in rakibinin son durumu

Çorumspor, TFF 2. Lig Play-Off müsabakaları için geldiği Antalya'da çalışmalarını sürdürüyor.

Bank Asya 1. Ligi'ne çıkacak son takımın belirleneceği TFF 2. Lig Play-Off müsabakaları için Antalya'ya gelen Çorumspor, hazırlıklarına Lara Bölgesi'ndeki antrenman sahasında devam ediyor. 25-30 Mayıs tarihleri arasında Antalya Atatürk ve Mardan Stadı'nda oynanacak olan TFF 2. Lig Play-Off müsabakalarında Trabzon Karadenizspor A.Ş ile karşılaşacak Çorumspor'da bütün planlar Bank Asya 1. Lig üzerine yapılıyor. Takım kadrosunda Murat, Ramazan ve Eren'in bulunmazken, uzun süredir sakat olan kaleci Hüseyin Yüney ve sarı kart cezası sınırındaki futbolcuların çokluğu nedeniyle, ekstra Play-offa kalınması halinde kadro sıkıntısı yaşamak istemeyen Kırmızı-siyahlılarda altyapı futbolcularından Osman Bodur, Osman Seçgin, Enes de takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Kondisyon ağırlıklı antrenmanın ilk etabında futbolcular 5'e 2 pas çalışması yaparken, kaleciler takımdan ayrı çalıştı. Dar alanda pas çalışması ile devam eden antrenman teknik direktör Ali Güneş yönetiminde yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Antrenmanda gazetecilerin sorularına yanıtlayan teknik direktör Ali Güneş, Bank Asya 1. Ligi'e çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Güneş, "Play-Off"lara katılmak bile büyük başarı. Ama hedefimiz tabi ki Bank Asya 1. Ligi. Plaf-off'daki her takımdan daha fazla şansımız var. İki senedir Play-off oynuyoruz ama bir türlü üst lige çıkamadık. Çorum olarak bunu hak ediyoruz. Her maç 3-4 bin kişiye futbol oynuyoruz. Şehir olarak bunu yapacak güçteyiz. Final maçlarını iyi oynuyoruz. Başaracak
güçteyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor