Karabükspor'da çelişki! Başkan'dan Trabzonspor sözleri...

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Ziya Ünsal açıklamalarda bulundu

Karabükspor'da çelişki! Başkan'dan Trabzonspor sözleri...
Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Ziya Ünsal, Trabzonspor maçını kazanacaklarını söyledi.

Fenerbahçe maçı öncesinde 5 as futbolcusunu kadro dışı bırakarak maça yedek ağırlıklı kadroyla çıkan Karabükspor'da Başkan Ünsal “Levent Açıkgöz hocamızın o andaki tasarrufu ve ona da saygı duymamız gerekir. Biz de bu konuda kendisini destekledik, teşvik ettik. İzinli olarak Karabük’te bıraktık. Elimizdeki mevcut arkadaşlarımızla birlikte Fenerbahçe maçını götürdük. İyi ki böyle yapmışız, gördüğümüz gibi. Bundan sonra belki araya bu oyunculardan bir derece takviye olabilir ama şu anki kadronun Karabükspor açısından iyi bir kadro olduğu inancındayız” ifadelerini kullandı.

“Bu performansla Trabzon maçını alırız ve almamız gerekiyor”
Hafta sonu Trabzonspor’u konuk edeceklerini de hatırlatan Ünsal, “Trabzonspor maçı da bizim için zorlu maç. Fenerbahçe maçındaki performansla devam edersek Trabzonspor maçını alırız ve almamız da gerekiyor. Mutlu ve güzel olan tarafı oyuncularımız bunun ne anlama geldiğini çok iyi biliyorlar. Bütün Türkiye Fenerbahçe maçında Karabükspor’u izledi ve sahada sonuna kadar mücadele etti. İlk yarı müthiş güzel oynadık. Bunun ben Trabzonspor maçına yansıyacağını ve bu anlamda kazanan tarafın biz olacağı inancındayım” şeklinde konuştu.

ŞUBE SORUMLUSU İSE FARKLI KONUŞUYOR

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYIN

Futbol Şube Sorumlusu Bülent Toraman, Başkan Ünsal'ın tersine kadro dışı bırakılan futbolcuların Trabzonspor'a karşı oynayabileceğini söylemişti.  Toraman, "Kadro dışı bırakılma olayı doğru değil. Hocamız maç öncesi bu 5 kişiyi düşünmediğini söyledi ve kadroya almadı. Kadroyu kimin yapacağına teknik heyet verir. Bakarsınız önümüzdeki hafta sahamızda oynayacağımız Trabzonspor maçında kadroda yer alabilirler. Bu tamamen hocamızın düşüncesidir. Saygı duyuyoruz" ifadelerini kullanmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor