Kara "0" dan başlamak istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Yeni İskenderunspor ile karşılaşacak olan Trabzon Yalıspor'un kulüp başkanı Engin Kara, rakiplerini yenerek hem ilk deplasman galibiyetlerini almak hem de play-off şanslarını artırmak istediklerini söyled

Kara "0" dan başlamak istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Yeni İskenderunspor ile karşılaşacak olan Trabzon Yalıspor'un kulüp başkanı Engin Kara, rakiplerini yenerek hem ilk deplasman galibiyetlerini almak hem de play-off şanslarını artırmak istediklerini söyledi.

Kara, yaptığı açıklamada, takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, ''Ligde şu anda iyi gidiyoruz. Geçen hafta sahamızda Kahramanmaraşspor'u yendik. Bu hafta da Yeni İskenderunspor'u yenerek hem ilk deplasman galibiyetimizi almak hem de play-off şansımızı artırmak istiyoruz'' dedi.

Rakipleri Yeni İskenderunspor'u ilk yarıda 4-0 yendiklerini anımsatan Kara, ''Bu açıdan çok zor bir maç bizi bekliyor. Biz her şeye rağmen bu maçta 3 puan alarak, play-off yarışında sıfırdan başlamak istiyoruz. Devre arasında yaptığımız transferler de takıma ayrı bir güç kattı. Her futbolcumuzun alternatifi olduğu için de forma savaşı kızıştı. Futbolcularımız arasında rekabet takıma olumlu yansıdı'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor