Kaptan pilottan Trabzon'a övgü

Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu’nda oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe kupa finali maçı sonrasında Trabzonspor taraftarlarını taşıyan AnadoluJet uçağında ilginç anlar yaşandı.KAPTANIN ANONSU GECEYE DAMGASINI VURDULong Lake Tour Seyahat Acentesinin organize ettiğ

Kaptan pilottan Trabzon'a övgü

Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu’nda oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe kupa finali maçı sonrasında Trabzonspor taraftarlarını taşıyan AnadoluJet uçağında ilginç anlar yaşandı.

KAPTANIN ANONSU GECEYE DAMGASINI VURDU

Long Lake Tour Seyahat Acentesinin organize ettiği Şanlıurfa seyahati Trabzon'a dönüşte Trabzonspor taraftarını taşıyan AnadoluJet uçağı kaptanı Hakan Gençol’un anonsu geceye damgasını vurdu.

kaptan1.jpg

DİKKAT KAPTAN PİLOT KONUŞUYOR

Beşiktaş taraftarı olan kaptan pilot Hakan Gençol, Şanlıurfa Trabzon dönüşü 9 bin fitte yaptığı anons hayli anlamlıydı.

kaptan.jpg

KAPTANDAN ANLAMLI KONUŞMA

Kaptan Gençol’un Trabzonspor’un kupayı alması ile ilgili anlamlı konuşması bordo mavili takım taraftarları tarafından alkışlandı ve uzun bir süre de tezahürat yapıldı.

GELECEK YIL ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Öncelikle kupa şampiyonu Trabzonspor’u kutladığını belirten pilot Gençol, “Mutluluğunuza ortak oluyorum, kupa şampiyonu taraftarı sizlerle yolculuk yapmaktan mutluluk duyuyorum. İnşallah kupadan sonra da gelecek yıl Türkiye şampiyonu olursunuz” dedi.

ŞENOL GÜNEŞ'İN ARKASINDA OLUN

Trabzon Havalimanı’na ayak bastıktan sonra haber61.net’e açıklamada bulunan kaptan Gençol, “Trabzon insanın çok iyi anlıyorum, başarıya hasrettiler, 5 yıl aradan sonra alınan kupa çok anlamlı oldu, Trabzonspor’u Fenerbahçe’yi yenerek aldığınız kupadan dolayı kutluyorum. Ben inanıyorum ki Şenol Güneş’in arkasında bu taraftar dursun ve Güneş’i desteklesin bu takım gelecek yıl da Türkiye şampiyonu olacaktır. Güneş’e sahip çıkın“diye konuştu.

Selahattin Aydınlı / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor