Kapanış maçı Olimpiyat'ta

Hüseyin Avni Aker Stadı'nın bakımda olması nedeniyle bu karşılaşma İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Saat 20:00'de başlayacak zorlu karşılaşmayı Hakan Özkan yönetecek. Özkan'ın yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Serkan Akaraca yapacak. Maçın 4

Kapanış maçı Olimpiyat'ta

Hüseyin Avni Aker Stadı'nın bakımda olması nedeniyle bu karşılaşma İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

 

Saat 20:00'de başlayacak zorlu karşılaşmayı Hakan Özkan yönetecek. Özkan'ın yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Serkan Akaraca yapacak. Maçın 4. hakemi ise Kutluhan Bilgiç.

 

TRABZONSPOR ZAFER SARHOŞU

Saha zeminindeki çalışmalar nedeniyle Denizlispor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak olan bordo-mavililer, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'yi finalde mağlup ederek kazandığı Türkiye Kupası'nı İstanbul'daki taraftarıyla buluşturacak.

YATTARA YENİDEN DÖNÜYOR

Bordo-mavili ekipte sakatlığı bulunan Tayfun'un dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Trabzonspor'da ameliyatının ardından düzelen İbrahima Yattara'nın forma özleminin de Denizlispor maçında son bulması bekleniyor.

En son 23 Ekim 2009'da Hüseyin Avni Aker'de oynanan ve bordo-mavili takımın 2-1 kazandığı Kayserispor maçında forma giyen Yattara, oynaması halinde ligde 200 gün sonra formasına kavuşmuş olacak.

DENİZLİSPOR'DA YABANCILAR SORUN OLDU

Ligden düşmesi kesinleşen Denizlispor'da sıkıntılar bitmek bilmiyor. Yeşil-Siyahlı takımın yabancı futbolcularından Angelov, Berberoviç ve Bajic, paraları ödenmediği gerekçesiyle hafta içi antrenmanlara katılmadılar.

Konuk takımda sarı kart cezalısı Çağlar ve Roberts'tan sonra antrenmanlara çıkmayan Berberoviç, Angelov ve Bajic'in katılmasıyla Trabzonspor maçı öncesi eksik sayısı beşe çıktı.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR

Tolga
Serkan
Giray
Egemen
Ferhat
Gabric
Ceyhun
Sezer
Barış
Alanzinho (Yattara)
Teofilo

DENİZLİSPOR
Cenk
Erhan
Koffi
Burak
Ahmet
Braga
Emin
İbrahim Ege
Ahmet Cebe
Engin
Youla

STAT: Atatürk Olimpiyat Stadı
SAAT: 20:00
HAKEM: Hakan Özkan
YAYIN: Lig Tv & haber61.net Canlı Anlatım

OLİMPİYAT STADI'NDA 1 KEZ YENİLDİ

Süper Lig'in 33.haftasında Denizlispor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak olan Trabzonspor, daha önce bu statta oynadığı 8 lig maçında 6 galibiyet ve 1 beraberlik alırken yalnızca 1 kez mağlup oldu.

Bordo-mavili takım Süper Lig'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ilk olarak 2003-04 sezonunda Galatasaray ile karşılaşmış ve sahadan 2-1 galip ayrılmıştı. Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığı diğer maçlarda ise 2004-05 sezonunda İstanbulspor'u 5-0, B.Belediyespor'u 2007-08 sezonunda 2-1, 2008-09 sezonunda 4-0 ve 2009-10 sezonunda 6-1 yenmiş ve yine bu sezon Manisaspor'u 3-0 mağlup etmişti.

2007-08 sezonunda Kasımpaşa ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda golsüz berabere kalan Trabzonspor, bu stattaki tek yenilgisini 2005-06 sezonunda Sivasspor karşısında 2-1'lik skorla almıştı.
              
SON 3 LİG MAÇINI DEPLASMAN TAKIMLARI KAZANDI

Denizlispor ile Trabzonspor takımları arasında Süper Lig'de oynanan son 3 maçta da kazanan taraf deplasman takımları oldu. Geçen sezonun 4. haftasında sahasında Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan Denizlispor, 21.haftada bordo-mavili takımı deplasmanda 2-0 yendi. Bu sezon Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan 16.hafta karşılaşmasını da konuk takım Trabzonspor 1-0 kazandı.

13 MAÇTIR BERABERLİK YOK

Denizlispor ile Trabzonspor arasında oynanan son 13 Süper Lig karşılaşmasında beraberlik sonucu çıkmadı. Denizlispor 2 kez galip gelirken, diğer 11 maçta Trabzonspor 3 puanı almayı başardı. Toplamda iki takım arasında yapılan 37 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 24-6 üstünlüğü bulunurken 7 karşılaşma berabere bitti. Trabzonspor, 55 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 26 gol gördü.

DENİZLİSPOR 4 BÜYÜKLERE 7 KEZ KAYBETTİ

Denizlispor, bu sezon Süper Lig'de dört büyüklerle oynadığı 7 maçta da puan alamadı. Sezonun ilk yarısında 1.haftada sahasında Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Denizlispor, 2.haftada deplasmanda Galatasaray'a 4-1, 8.haftada deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 ve 16.haftada Trabzonspor'a sahasında yine 1-0 kaybetti.

Denizlispor dört büyüklerle sezonun ikinci yarısında oynadığı maçlarda ise 18.haftada Fenerbahçe’ye deplasmanda 3-1, 19.haftada evinde Galatasaray’a 2-1 ve 25.haftada Beşiktaş’a sahasında 1-0 mağlup oldu. Denizlispor, bu sezon dört büyüklerle oynadığı 7 maçta sadece 3 gol atarken kalesinde 14 gol gördü.

SON 11 SEZONUN EN KÖTÜ PERFORMANSI

1999-2000 sezonunda yeniden yükseldiği Süper Lig'de 11 sezondur aralıksız yer alan Denizlispor, ligdeki son 11 sezonunda en kötü performansını bu sezon göstererek küme düştü.

Bu sezon Süper Lig’de oynadığı 32 maçta 6 galibiyet ( 2 tanesi hükmen ), 7 beraberlik, 19 mağlubiyet alarak 25 puan toplayan Denizlispor, Süper Lig’de en iyi sezonunu ise 2003-04 sezonunda yaşamış ve topladığı 55 puanla ligi 5.sırada tamamlamıştı.

Yeşil-siyahlı takım bundan önce en son 1996-97 sezonunda Süper Lig tarihindeki en kötü performansını göstererek 34 maçta topladığı 20 puanla ligi 17.sırada bitirmiş ve küme düşmüştü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor