Kalk Ulan Koltuktan

Fenerbahçe, Bursaspor'dan büyük bir darbe alarak liderlikten düştü.Şampiyonluk yolundaki en büyük aday bu saatten sonra Trabzonspor oldu.Bordo mavililer ligin 23. haftasında Fenerbahçe'ye kaptırdığı liderliği, 27. hafta sonunda geri aldı!11. hafta Galatas

Kalk Ulan Koltuktan

Fenerbahçe, Bursaspor'dan büyük bir darbe alarak liderlikten düştü.

Şampiyonluk yolundaki en büyük aday bu saatten sonra Trabzonspor oldu.

Bordo mavililer ligin 23. haftasında Fenerbahçe'ye kaptırdığı liderliği, 27. hafta sonunda geri aldı!

11. hafta Galatasaray'ı 2-0 yenerek zirveyi Bursaspor'dan devralan ve 23. haftaya kadar kaptırmayan Trabzonspor, ikinci yarıdaki puan kayıplarının sonunda koltuğu Fenerbahçe'ye teslim etmişti!

Kasımpaşa galibiyeti ile maç fazlasıyla liderliğe yükselen Fenerbahçe'yi geçmek için sahaya çıkan bordo mavililer, sahasında Kayserispor ile 3-3 berabere kalınca, "emaneti" geri alamamıştı!

Sonraki 3 haftada her iki takım da maçlarını kazanmış ve Fenerbahçe averajla liderliğini sürdürmüştü.

Bu hafta ilk olarak Trabzonspor sahaya çıktı ve Konyaspor'u 1-0 yendi. Aradan 24 saat geçti, bu kez Fenerbahçe sahadaydı ve rakip Bursaspor'du. 90 dakika bittiğinde tabelada yazan 0-0'lık skor Fenerbahçe'nin 27 Şubat'ta ele geçirdiği liderliğin 3 Nisan'da Trabzonspor'a geri gittiğini gösteriyordu.

Fenerbahçe Koltuktan Düştü:

Başta Hürriyet, Vatan, Fanatik gazeteleri olmak üzere Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni yenerek liderliği maç fazlasıyla elinde bulunduran Trabzonspor'dan almasıyla attığı başlıklar hala unutulmadı.

Trabzonspor aleyhine yaptıkları haberlerle Trabzonspor taraftarlarının tepkisini çeken Başta Hürriyet, Vatan ve Fanatik olmak üzere İstanbul yandaşı basının gücü Fenerbahçe'nin koltuktan düşmesine engel olamazken, bizde Trabzonspor tarafı olarak madem öyle işte böyle diyor ve ekliyoruz "KALK ULAN KOLTUKTAN"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor