Kaleci Onur umut saçıyor!

Moral ve motivasyonlarının üst seviyede olduğunu belirten yıldız oyuncu, “Hafta içerisindeki antrenmanlarda yaşanan sakatlıklar moralimizi biraz bozsa da, sağlık ekibinden bu arkadaşlarımızla ilgili müjdeli haberi aldık.Her zaman beğenilen takım oyunumuzu

Kaleci Onur umut saçıyor!

Moral ve motivasyonlarının üst seviyede olduğunu belirten yıldız oyuncu, “Hafta içerisindeki antrenmanlarda yaşanan sakatlıklar moralimizi biraz bozsa da, sağlık ekibinden bu arkadaşlarımızla ilgili müjdeli haberi aldık.

Her zaman beğenilen takım oyunumuzu sahaya yansıtıp, hem kazanmak, hem de zevk veren bir futbol izletmek istiyoruz. Alabileceğimiz bu galibiyetler devre arası kampına daha moralli girmemizi sağlayacaktır. İstanbul’da hava soğuk ama bu soğuk havayı biz ısıtmak istiyoruz. İnanıyorum ki İstanbul’dan galibiyetle dönüp, zirvedeki yerimizi koruyacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler