Kalbi Trabzonspor'la atıyor

Trabzonspor'un ABD'de tedavi gören kalecisi Onur Recep Kıvrak, takım arkadaşlarının sergilediği performansı yakından takip ettiğini söyledi. Onur, her fırsatta takım arkadaşlarıyla görüştüğünü belirterek, "Umarım sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırı

Kalbi Trabzonspor'la atıyor

Trabzonspor'un ABD'de tedavi gören kalecisi Onur Recep Kıvrak, takım arkadaşlarının sergilediği performansı yakından takip ettiğini söyledi. Onur, her fırsatta takım arkadaşlarıyla görüştüğünü belirterek, "Umarım sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırırız. O coşkuyu onlarla birlikte yaşamak istiyorum. Şu an için tedavimin çok güzel geçtiğini söyleyebilirim. Kazanılan maçlardan sonra yaşanın duyguyu gördükten sonra onlarla birlikte olamadığım için biraz üzüntü duyuyorum. Onların yanında değilim ama kalbim sürekli olarak onlarla atıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler