Kadir Özcan Kartalspor'la anlaştı

Kartalspor Kulübü Başkanı Binali Aydın, geçen sezon da takımlarını çalıştıran Kadir Özcan ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını belirterek, ''Kadir hoca takımı bilen bir isim. Devre arasında da takımı güçlendirmek için birkaç oyuncu alacağız. Gol yolların

Kadir Özcan Kartalspor'la anlaştı

Kartalspor Kulübü Başkanı Binali Aydın, geçen sezon da takımlarını çalıştıran Kadir Özcan ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını belirterek, ''Kadir hoca takımı bilen bir isim. Devre arasında da takımı güçlendirmek için birkaç oyuncu alacağız. Gol yollarındaki sorunlarımızı çözmek için özellikle santrfor transferi şart. Sezonun ikinci yarısında daha iyi olacağımızı düşünüyorum'' dedi.

Ligde ilk yarının son haftasında 19 Aralık Pazar günü sahalarında Boluspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Aydın, ''Takımdaki bu kan değişikliğinin iyi geleceğini düşünüyorum. Boluspor karşısında 3 puan kazanarak, ilk yarıyı iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor