Kadın taraftarı öpen futbolcuya...

 İran'da üç futbolcunun kadın taraftarı öptükleri gerekçesiyle hapis cezasıyla karşı karşıya oldukları bildirildi. Rajanews adlı internet sitesi, adını vermediği kaynaklarına dayandırdığı haberinde, İslami olmayan davranışlarından dolayı üç futbolcu için

Kadın taraftarı öpen futbolcuya...

 İran'da üç futbolcunun kadın taraftarı öptükleri gerekçesiyle hapis cezasıyla karşı karşıya oldukları bildirildi.

 Rajanews adlı internet sitesi, adını vermediği kaynaklarına dayandırdığı haberinde, İslami olmayan davranışlarından dolayı üç futbolcu için yakalama emri çıkarıldığını duyurdu.Rajanews, futbolcuların isimleri ve oynadıkları takımın adını vermedi. Site, takımın teknik direktörünün oyuncularının hapse girmesini engellemeye çalıştığını belirterek, ancak teknik direktörün bununla birlikte ''futbolcuların yaptıkları yanlıştan sorumlu olduklarını'' söylediğini kaydetti.

 İranlı bir aktrist 2003 yılında ödül töreninde film yönetmenini öptüğü için 74 kırbaç cezasına çarptırılmış ancak daha sonra cezası askıya alınmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler