Kadın basketbolcular üst klasmana yükselme peşinde

Tekerlekli Sandalye Milli Kadın Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda A klasmanına yükselmeye çalışacak.

Kadın basketbolcular üst klasmana yükselme peşinde

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Tekerlekli Sandalye Basketbol Kadınlar B Klasmanı Avrupa Şampiyonası, 13-15 Eylül tarihlerinde İtalya'nın Udine kentinde düzenlenecek.

Şampiyonada Türkiye, İtalya ve İsveç'in yer aldığı 3 ülke, üst klasmana çıkma mücadelesi verecek. Karşılaşmalar sonunda organizasyonu ilk sırada tamalayacak takım, A klasmanına yükselecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen milli takım başantrenörü Kamuran Özdemir, İtalya'da birincilik hedeflediklerini belirterek, "Şampiyona öncesinde 4 kamp yaptık. İstanbul'da düzenlenen Kadınlar Türkiye Şampiyonası'nda da oyuncularımızın performanslarını daha iyi görme şansımız oldu. Bu şampiyonadan iyi bir sonuç bekliyoruz. İnşallah, turnuvayı birinci olarak tamamlayıp üst klasmana çıkacağız. Başarı gelirse çok mutlu olacağız." ifadelerini kullandı. 

Tekerlekli Sandalye Basketbol Kadınlar B Klasmanı Avrupa Şampiyonası'nda maç programı ise şöyle (TSİ): 

13 Eylül Perşembe:

19.00 İtalya-İsveç 

14 Eylül Cuma:

14.30 İsveç-Türkiye

15 Eylül Cumartesi: 

16.45 Türkiye-İtalya

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor