Kadıköy'de çok sayıda yaralı var

Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu kaybetmesinin ardından dışarıda çıkan olaylarda çok sayıda kişi yaralandı.Takımlarının şampiyonluğu kaybetmesinin ardından öfkelerini stat dışında da sürdüren taraftarl

Kadıköy'de çok sayıda yaralı var

Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu kaybetmesinin ardından dışarıda çıkan olaylarda çok sayıda kişi yaralandı.

Takımlarının şampiyonluğu kaybetmesinin ardından öfkelerini stat dışında da sürdüren taraftarlar, etrafta bulunan araçlara ve mağzalara zarar verdi. Bazı kişilerin atılan taşlar ve şişelerden dolayı yaralanarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Olayları önlemek isteyen güvenlik güçleri ile taraftarlar arasında zaman zaman arbede yaşandı. Polis, taraftarları dağıtmak için tazyikli su kullandı.

BAĞDAT CADDESİ SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile yaptığı şampiyonluk mücadelesinde 1- 1 berabere kalarak şampiyonluğu Bursaspor'a kaptırması üzerine stattan çıkan taraftarlar Bağdat Caddesi'ni savaş alanına çevirdi.

Maçın son düdüğü ile stadı terk eden binlerce taraftar Bağdat Caddesi'ne akın etti. Çevreye zarar veren taraftarların taşkınlığını durdurmak için çevik kuvvet polisi olay yerine sevk edildi.

Öfkeli taraftarlar ellerindeki şişe ve taşlarla çevik kuvvet polisine saldırdı. Çevik kuvvet polisi ise biber gazı sıkarak taşkınlık yapan taraftarları uzaklaştırmaya çalıştı.

Yaşanan olaylarda cadde üzerinde telefon kulübeleri, otobüs durakları ve bazı işyerleri zarar gördü. Çevik kuvvet polisinin Bağdat Caddesi'nde muhtemel taşkınlıklara karşı önlemleri sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor