'Jovanovic istedik ama gelmedi'

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 42 puanla lider kapatan Trabzonspor, ara transferde önceliği golcü oyuncuya verecek. Bordo-mavililer, Kolombiyalı oyuncu Teofilo'nun kentten izinsiz olarak ayrılıp Trabzon'a dönmemesinden sonra forvette tek kalan Umut'un

'Jovanovic istedik ama gelmedi'

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 42 puanla lider kapatan Trabzonspor, ara transferde önceliği golcü oyuncuya verecek.

Bordo-mavililer, Kolombiyalı oyuncu Teofilo'nun kentten izinsiz olarak ayrılıp Trabzon'a dönmemesinden sonra forvette tek kalan Umut'un yanında iyi bir oyuncuyu kadroya katmayı planlıyor.

Kulüp başkanı Sadri Şener, yaptığı açıklamada, teknik direktör Şenol Güneş ile Trabzon'da transfer konusunda bir görüşme yaptığını belirterek, ''Hoca İstanbul'a geliyor. Yine görüşmelerimiz olacak. Transferde ilk önce forvete oyuncu alamız gerek diye düşünüyoruz. Ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirerek önemli bir fırsat yakaladık, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız'' dedi.

Takıma uyum sağlayacak bir isim alacaklarını ifade eden Şener, ''Hoca isterse kampa da bu transferi yetiştirmeye çalışacağız. Liverpool'un sırp forvet oyuncusu Jovanovic ile ilgilendik. Ama Türkiye'ye gelmek istemediğini, İngiltere'de futbol hayatını sürdürmek istediğini söyledi. Kaliteli bir oyuncu. Alacağımız oyuncu da o kalitede olacak. O tipte oyuncu alırsak faydalı olur. İnşallah böyle bir transfer gerçekleştiririz'' diye konuştu.

-''BİZİMLE UĞRAŞMALARI DOĞALDIR''-

Şener, ilk yarıda finali 42 puanla yaptıklarını belirterek, ''Ama ikinci yarıda Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile İstanbul'da oynayacağız. Zor bir ikinci yarı olacak. Önemli bir puan farkı yakaladık. Bu puan farkıyla ligi şampiyon bitirmek lazım. Ama sakin, ayakları yere sağlam bastırarak bu şampiyonluk kupasını almamız lazım. Rakipleri küçümsemiyoruz. 3 yıllık bir çalışmanın bir sonucu bu. İnşallah muvaffak oluruz'' ifadelerini kullandı.

Ligde rakiplerinin kendileriyle uğraşmaları konusunda ise Şener, ''Büyük bir pasta var. Diğer rakiplerimiz bizle uğraşabilirler. Bu doğaldır. Biz mütevazi ayaklarımız yere basarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Puan farkı var, bunu korumaya çalışacağız. Trabzon'a ve Trabzonspor'a layık bir şekilde sonuca inşallah ulaşacağız'' diye konuştu.

Şener, iç transferde sözleşmesi sona eren Selçuk İnan ile Antalya kampında imzalayacaklarını düşündüğünü de kaydederek, ''Ocak ayının ilk haftasında bu işi hallederiz diye düşünüyoruz'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler