Jaja'nın gözü milli formada

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Jaja, gözünü milli formaya dikti. Milli takımda oynayan futbolcularla aynı seviyeye çıkabileceğini belirten Jaja, Türkiye'de bu başarıyı yakalayacak ortamın olduğunu söyledi.Trabzonspor'a transfer olduğu dönemde bonser

Jaja'nın gözü milli formada

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Jaja, gözünü milli formaya dikti. Milli takımda oynayan futbolcularla aynı seviyeye çıkabileceğini belirten Jaja, Türkiye'de bu başarıyı yakalayacak ortamın olduğunu söyledi.

Trabzonspor'a transfer olduğu dönemde bonservis bedeli nedeniyle çok tartışılan ancak aradan geçen zamanda kendisini ispatlamayı başaran Jaja, hedef büyüttü. Süper Lig'de oynadığı ilk maçlarda yediği tekmelerden şikayetçi olan Brezilyalı oyuncu sert futbola alıştı. Şenol Güneş'in de kendisinde ısrar etmesi nedeniyle başarılı bir performans sergileyen ve 10 gol atan Brezilyalı oyuncu, ülkesinin milli takımının formasını giymeyi çok istiyor. Bunun için Türkiye'nin iyi bir fırsat olduğunu belirten Jaja, "Süper Lig'de forma giyen bazı oyuncuların Brezilya Milli Takımı'na ve bunun dışındaki üst düzey milli takımlara gittiğini görünce, ben de kendime çok ciddi bir hedef koydum" dedi.

JAJA DA ALEX GİBİ DÜŞÜNÜYOR: EN İYİ TÜRK FUTBOLCU SELÇUK
Jaja, her Brezilyalı futbolcunun milli forma hayaliyle yaşadığını da belirterek, "Bakıldığında dünyada o kadar çok Brezilyalı oyuncu varken, forma sanki bize hiç gelmeyecekmiş gibi düşünebiliyorsunuz. Ama ben bu hedefe ulaşmak için elimden geleni yapacağım. Sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmamız durumunda hedefime bir adım daha yaklaşacağımı düşünüyorum" diye konuştu. 

Bu arada Fenerbahçe'nin kaptanı Alex'in yaptığı, "Türkiye'deki en iyi yabancı oyuncu Jaja" açıklamasına sevinen Brezilyalı oyuncunun vatandaşına bu desteğinden dolayı teşekkür ettiği öğrenildi. Bu arada Jaja da, Alex gibi Türkiye'deki en iyi futbolcunun Selçuk İnan olduğunu ifade etti. Jaja, "Onun stilinde oyuncu çok zor bulunuyor. Selçuk fantastik bir oyuncu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler