Jaja'dan önemli açıklamalar

Brezilyalı oyuncusu Jaja, Trabzonspor Medya Merkezine önemli açıklamalarda bulundu.Son iki haftada iki önemli maç kazandıklarını belirten Jaja, “Ligde daha önce kendi hatalarımızdan dolayı yara almıştık ancak son iki haftadaki sonuçlarla tekrar zirvedeki

Jaja'dan önemli açıklamalar

Brezilyalı oyuncusu Jaja, Trabzonspor Medya Merkezine önemli açıklamalarda bulundu.

Son iki haftada iki önemli maç kazandıklarını belirten Jaja, “Ligde daha önce kendi hatalarımızdan dolayı yara almıştık ancak son iki haftadaki sonuçlarla tekrar zirvedeki yerimizi bulduk. Ciddi de bir avantaj yakaladık. Bu avantaj önümüzdeki haftalarda katlanarak devam edebilir” dedi.

Önümüzdeki hafta rakiplerin kendi aralarında oynayacakları maçların bulunduğunu söyleyen Brezilyalı oyuncu, şöyle devam etti: “Bu maçlardan çıkacak olan sonuçlar da bize ciddi bir avantaj sağlayacaktır. Ama önce kendi maçımızla ilgileneceğiz. Kazandığımız sürece sorun yaşanmaz. Ayrıca çok da iyi bir noktaya gelmiş oluruz olmuş oluruz”

Kasımpaşa maçında çok uzun süredir beklediği sevinci yaşadığını dile getiren Jaja, “Herkes benden gol atmamı bekliyordu. Şükür ki bunu başardım. Golden sonra da Alanzinho’ya koştum. Çünkü Alanzinho sürekli bana destek verip, eninde sonunda gol atacağımı söylüyordu. Takıma katkı sağladıysam ne mutlu bana. Kasımpaşa maçında gerçekten çok üst düzey bir performans sergiledik. Skora bakıldığında çok rahat bir maç olmuş gibi gözükebilir ama bence biz kendi kapasitemiz sayesinde bu maçı bu kadar kolay hale getirdik. Maçın başından sonuna kadar kollektif bir futbol sergiledik. Bu da farklı galibiyeti getirdi” diye konuştu.

Daha önce oynadığı kulüplerde de farklı skorla kazandıklarını söyleyen Jaja, “Trabzonspor’un farklılığı, takım bu maçları kazanırken ligin ilerleyen bölümünde ciddi bir şekilde şampiyonluğa aday olacağını hissettiriyor. 6-1’lik skordan sonra 7-0’lık bir galibiyet geldi.  Bütün bunlara bakıldığında giderek artan kapasite ve seviyeyi rahatlıkla görebiliyorum. Bu da hem beni hem de takım arkadaşlarımı umutlandırıyor” ifadelerini kullandı.

Jaja, geldiği günden bu yana taraftarların kendisine büyük destek verdiğini vurgulayarak, “Attığım bu golleri taraftarımıza armağan etmek istiyorum. Onların desteği çok büyük. Devamı da gelecek. Takımın performansı da giderek üst düzeye taşınacak ve hep birlikte bu takımı başarılı noktalara taşıyacağız” yorumunu yaptı.

Trabzon’da mutlu bir yaşantı sürdüğünü belirten Jaja, şöyle devam etti: “Trabzon’da mutluyum ancak şurası çok açık; takım iyi sonuçlar alıp, biz iyi olduğumuz zaman buradaki hayatımız hem benim hem de diğer arkadaşlarımız için çok belirgin bir şekilde kolaylaşıyor. Öncelikli hedefim Trabzonspor’u kendimle birlikte yukarılara taşımak. Kısa vadede burada yapmam gereken çok şey var” dedi.

Şampiyonluktan bahsetmek için şanslarının ve haklarının olduğunu dile getiren Jaja, “Oynadığımız futbol gerek etrafımızdakiler gerekse de medya tarafından ayakta alkışlanmakta. Kaybettiğimiz zaman bile oldukça iyi performans sergiledik. Hiçbir zaman belli bir seviyenin altına düşmedik. Şu anda öyle bir dönemdeyiz ki şampiyonluktan bahsetmek yerine çok iyi bir seri yakalayıp o seriyi mümkün olduğunca uzun tutmak zorundayız. Böyle olursa her geçen gün takımın şampiyonluğa olan inancı artacak” açıklamasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor