Jaja ve Alan suskunluğunu bozdu

Trabzonspor’un zamanında kampa katılmayan yıldızlarından Jaja ve Alanzinho, ilk kez konuştu... Antalya’daki kampta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikili, takıma geç katılmalarıyla ilgili olarak, “Bu olayın yaşanmasında bazı sebeplerimiz vardı. A

Jaja ve Alan suskunluğunu bozdu

Trabzonspor’un zamanında kampa katılmayan yıldızlarından Jaja ve Alanzinho, ilk kez konuştu... Antalya’daki kampta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikili, takıma geç katılmalarıyla ilgili olarak, “Bu olayın yaşanmasında bazı sebeplerimiz vardı. Ama sonuçta hatalıyız” yorumunda bulundu. Ailevi nedenleri olduğunu belirten Jaja, “Bu yüzden gereken sürede buraya dönemedim. Hemen Şenol Güneş’le konuştum ve ona olanları tüm çıplaklığıyla anlattım. Tabi ne olursa olsun hatalıyım. Hocamdan özür diledim. Kendisine beni anlayışla karşıladığı için teşekkür ediyorum. Ona karşı sorumluluklarımız arttı. Açığı kapatıyorum ve ikinci yarı çok daha iyi olacağım” dedi.

‘Çok rahatsız oldum’

Yaşananların medyaya yansımasının, çok ağır bir şekilde gerçekleştiğini vurgulayan Alanzinho da, “Bazı özel sorunlarım vardı. Ancak geri döndüğümüzde ‘sorunlu’ bir oyuncu gibi gösterildik. Bu durum beni çok rahatsız etti. İşin bu boyutlara geleceğini tahmin etmiyordum. Hocama durumu anlattım. Şimdi önümüze bakmamız gerekiyor. Hedefim, şampiyonluk mücadelesinde veren takımın as oyuncusu olmak” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor