Jaja konusunda açıklama

Trabzonspor’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Oyuncumuz Jackson Avelino Coelho’nun 2 gündür yazılı ve görsel medyada yer alan görüntüleri formasını giydiği kulübümüzün geleneklerine ve hassasiyetlerine yakışmamıştır. İzin günlerinde eğlenm

Jaja konusunda açıklama

Trabzonspor’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Oyuncumuz Jackson Avelino Coelho’nun 2 gündür yazılı ve görsel medyada yer alan görüntüleri formasını giydiği kulübümüzün geleneklerine ve hassasiyetlerine yakışmamıştır.

 

İzin günlerinde eğlenmek elbette tüm oyuncularımızın hakkıdır ancak bunun ölçüsü hiçbir zaman kaçırılmamalı ve sporcularımız taşıdıkları kimliğin gereğine göre davranmalıdırlar.

 

Bu düşünceler ışığında futbolcumuz Jaja’ya gereken uyarılar yapılmış, kulüp iç tüzüğümüzün ilgili maddeleri uygulanmış ve bundan böyle kendisinden daha dikkatli davranması istenmiştir. Kamuoyunun ve değerli taraftarlarımızın bilgisine sunulur.” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor