JAJA: Bu daha başlangıç!

Sahalara dönüşüyle en anlamlı özürü dileyen Jaja, iddiasını da gizlemedi: Verilen şansı çok değerli buluyorum. Moralim yüksek, ligde çok daha iyi işler çıkarıp kaldığım yerden devam edeceğim.Hocası Şenol Güneş tarafından sürpriz sayılabilecek bir kararla

JAJA: Bu daha başlangıç!

Sahalara dönüşüyle en anlamlı özürü dileyen Jaja, iddiasını da gizlemedi: Verilen şansı çok değerli buluyorum. Moralim yüksek, ligde çok daha iyi işler çıkarıp kaldığım yerden devam edeceğim.

Hocası Şenol Güneş tarafından sürpriz sayılabilecek bir kararla Manisaspor mücadelesinde ilk 11’de sahaya çıkıp birbirinden güzel 2 golle gecenin kahramanı olan Jaja, Trabzon’da bu kez futboluyla günün adamı oldu. Rakip fileleri her havalandırışında sevincini arkadaşlarıyla paylaşıp maçın ardından da tebrikleri kabul eden Brezilyalı, bir daha sorun çıkarmayacağını yinelerek yüreklere su serpti. “Takıma geç katılışımın nedeni Brezilya’daki oğlunun sağlık problemleriydi. Bunu arkadaşlarıma da, hocama da, yöneticilere de anlatıp özür dilemiştim ama sahada gollerimle bunu sürdürmek moralimi daha da yükseltti” diyen Sambacı, ligin ikinci yarısını da iple çektiğini söyleyip rakiplere gözdağı verdi.

‘Her şey daha güzel olacak’

Çok kaliteli bir takım olduklarını ve yeni katılımlarla rekabetin yükseldiğini söyleyen Jaja, teknik direktörü Şenol Güneş’in kendisine tanıdığı şansın değerini de bildiğinin altını özellikle çizdi. İkinci bölümde her şeyin hem kendisi hem de Trabzonspor camiası adına çok daha iyi gelişeceğini dile getiren Jaja, kaldığı yerden devam edeceğini kaydetti.

Jaja ne yaptı?

  Maç Dakika Gol Asist Sarı Krm. Pen.

Süper Lig 12 833 6 1 1 - -

Türkiye Kupası 1 81 2 - - -

Avrupa Kupası 1 3  - - - - -

Toplam 14 917 8 1 1 - -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor