Jaja ayın futbolcusu seçildi

Sezon başında Trabzonspor’un kadroya katılan Brezilyalı futbolcusu Jaja, Kasım ayında gösterdiği performans ile Bursaspor ve Gaziantepspor maçlarında attığı gollerle TrabzonCell aboneleri tarafından Kasım ayının en iyi futbolcusu seçildi.Artık geleneksell

Jaja ayın futbolcusu seçildi

Sezon başında Trabzonspor’un kadroya katılan Brezilyalı futbolcusu Jaja, Kasım ayında gösterdiği performans ile Bursaspor ve Gaziantepspor maçlarında attığı gollerle TrabzonCell aboneleri tarafından Kasım ayının en iyi futbolcusu seçildi.

Artık gelenekselleşen TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasının Kasım ayı oylaması sonuçlandı. 1 Kasım-30 Kasım 2010 tarihleri arasında TrabzonCell aboneleri tarafından gönderilen SMS’lerin sonucunda; kısa sürede takıma adapte olan ve gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan, Bursaspor ve Gaziantepspor maçlarında attığı gollerle alkış alan Jaja, TrabzonCell abonelerinin gönderdiği oyların %67sini alarak “Ayın Futbolcusu” seçildi.

Kasım ayının en iyi futbolcusu seçilen Jaja ödülünü, 3 Aralık Cuma günü Trabzonspor’un kendi sahasında oynayacağı Bucaspor maçı öncesinde taraftarların huzurunda Başkan Sadri Şener’in elinden alacak.

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasının Aralık ayı oylaması da devam ediyor. TrabzonCell aboneleri, “Futbolcu” boşluk, seçtiği futbolcunun forma numarasını yazarak 1967’ye gönderdikleri SMS’lerle ayın futbolcusunu seçme ve seçtikleri futbolcuyla tanışma fırsatı yakalıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler