'İyi takım olduğumuzu gösterdik'

Engin “ Trabzonspor sabaha kadar oynasa gol atamaz diye düşündüğünüz maçları çevirecek kaliteye sahip” dedi. Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Engin’den çarpıcı açıklamalar.  Engin Baytar, Trabzonspor’un Konya’da 3 puan alarak 4 maçta üst üste 4 galibiye

'İyi takım olduğumuzu gösterdik'

Engin “ Trabzonspor sabaha kadar oynasa gol atamaz diye düşündüğünüz maçları çevirecek kaliteye sahip” dedi.

 

Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Engin’den çarpıcı açıklamalar.

 

Engin Baytar, Trabzonspor’un Konya’da 3 puan alarak 4 maçta üst üste 4 galibiyet aldığını ifade ederek, ‘’Konyaspor maçında ilk yarıda zaman zaman konsantrasyon kaybı yaşadık. Bu da doğaldır. Ancak Trabzonspor gerçek kimliğine büründüğünde yenemeyeceği takım yok. Gençlerbiği’nden de de ilk golü yedik ama maçı cevirdik. Konya’da da aynı oldu. Trabzonsporlu futbolcular kendileri gibi oynadıkları maçı çevirebileceklerini iyi biliyor” dedi.

 

 

Zaman zaman sahaya baktığınızda Trabzonspor sabaha kadar oynasa gol atamaz diye düşünebilirsiniz, ancak bu böyle değil. Bizim zaman zaman konsantrasyon kaybımız oluyor.İkinci yarıya baktığınızda maç tamamen Konyaspor yarı sahasında oynandı. Birçok net pozisyon bulduk. Bakın golü yedikten  3 dakika sonra beraberlik golünü attık. Biz iyi takım olduğumuzu gösterdik’’ dedi.

 

 

Trabzonspor’un maçları etap etap düşündüğünü belirterek, ”Geçen sezon oynadığımız maçın yanı sıra Galatasaray’ın oynadığı takımı düşünüyorduk. Şimdi bunu yapamıyoruz.Hangi takımla oynayacaksak o takımı düşünüyoruz. Bu daha doğru bir yöntem. Şimdi önümüzde Galatasaray maçı var ve tüm takım olarak bu maçı düşünüyoruz” dedi.

 

 

Konyaspor maçında çok fazla pozisyona girdiklerinin de altını çizen Engin, Bunu sakın egoistlik yada yetersizlik diye düşünmeyin. Bizim takım içersinde egoist futbolcu yoktur. Bunu konsantrasyon kaybı yada yorgunluk olarak niteleyebilirsiniz. Bu takımda herkes birbirine bağlı ve özverilidir. Yoksa geriye düştüğümüz maçları bu kadar lehimize çeviremezdik.

 

 

Trabzonspor’un temposunun henüz yüzde yüze varmadığını da dile getiren Engin Baytar, zaman bu sorunu yaşıyoruz. Nasıl kötü oynadığımızda bunu felaket olarak değerlendirmiyorsak iyi oynadığımızda da bunu abartmamalıyız. Abartı bizi rehavete sürükler ve hepimiz bunun bilincindeyiz. Basında da bu abartılar yapılıyor. Bunları okuduğunuzda “Tamam ben çok iyiyim artık daha az çalışayım dersiniz sonrada hem kendinize hem takımınıza zarar verirsiniz.O nedenle bu abartılar bize zarar verebilir.” dedi.

 

 

Engin çocuğunuz oldu mu şeklindeki bir soruya, haberin Trabzonspor resmi internet sitesinde yayınlanmasına rağmen yalanlaması dikkatlerden kaçmadı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor