İşte zirvedekilerin kalan maçları

Süper Lig'de 15. hafta tamalaandı ve ilk yarının bitmesine sadece 2 hafta kaldı. Zirvede bulunan 3 takım ilk yarıyı lider bitirebilir...İLK YARIYI KİM LİDER BİTİREBİLİR?İlk yarıyı zirvede bitirme konusunda Trabzonspor avantajlı. En yakın takipçisinin 5 pu

İşte zirvedekilerin kalan maçları

Süper Lig'de 15. hafta tamalaandı ve ilk yarının bitmesine sadece 2 hafta kaldı. Zirvede bulunan 3 takım ilk yarıyı lider bitirebilir...

İLK YARIYI KİM LİDER BİTİREBİLİR?

İlk yarıyı zirvede bitirme konusunda Trabzonspor avantajlı. En yakın takipçisinin 5 puan önünde lider olan Bordo Mavili takım kalan 2 maçta 1 kez berabere kaldığı takdirde liderlik koltuğunda kalacak.

Trabzon 2 maçını kaybedeR Bursaspor 2 maçını kazanırsa ilk yarının lideri Bursa olur.. Liderler arasındaki puan farkı 6 olan Fenerbahçe'nin ilk yarıyı zirvede bitirmesi zor görünüyor. Puanın yanı sıra 6 gollük bir averaj farkı var. 8 Golle ligin en az gol yiyen takımı Kayserispor'un durumu da Bursaspor gibi. Sarı Kırmızılı takım bugün Eskişehirspor'u yenerse Bursaspor'la aynı puana ulaşacak. Kayseri kalan 2 maçını da kazanır, Trabzon 2 maçını da kaybederse bu arada Bursaspor'da 2 maçta sadece 1 çelme yerse zirveye Kayserispor çıkacak..

İŞTE ZİRVEDEKİ TAKIMLARIMIZIN KALAN MAÇLARI

16. HAFTA

İstanbul B.B-Trabzonspor

Bursaspor-Kasımpaşa

Ankaragücü-Fenerbahçe

Gaziantepspor-Kayserispor

Eskişehirspor-Beşiktaş

17. HAFTA MAÇLAR

Trabzonspor-K. Karabükspor

Gençlerbirliğİ-Bursaspor

Fenerbahçe-Sivasspor

Kayserispor-Bucaspor

Beşiktaş-Gaziantepspor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler