İşte Yekta'nın bonservis bedeli

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da, bir dönem Trabzonspor içinde transferde adı geçen transferin gözde ismi Yekta Kurtuluş'un bonservis fiyatı 5 milyon avro olarak açıklandı.Kulüp futbol şube sorumlusu Mehmet Süha Sidal, yaptığı açıklamada, Yek

İşte Yekta'nın bonservis bedeli

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da, bir dönem Trabzonspor içinde transferde adı geçen transferin gözde ismi Yekta Kurtuluş'un bonservis fiyatı 5 milyon avro olarak açıklandı.

Kulüp futbol şube sorumlusu Mehmet Süha Sidal, yaptığı açıklamada, Yekta için bazı transfer teklifleri aldıklarını belirterek, ''5 milyon avroyu getiren Yekta'yı alır'' dedi. Yekta'nın orta sahada çok yaratıcı bir futbolcu olduğunu kaydeden Sidal, ''Yekta, orta sahada oynadığı zaman etkili olabilen bir futbolcu. Bu sezon ilk yarıda genelde santrfor oynadığı için bu özelliklerini tam olarak ortaya koyamadı. İkinci yarıda kendisi orta sahada nasıl bir futbolcu olduğunu herkese gösterecek. Yekta, yaratıcı oyunculuğunun dışında yaptığı pres ve savunmayla da takıma büyük katkı sağlıyor. Bize bu futbolcu için ligdeki bazı takımlardan çok ciddi teklifler geldi. Ancak biz Yekta'nın büyük takımlarda oynamasını istiyoruz'' diye konuştu.

Mehmet Süha Sidal, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve bazı yabancı oyuncularla anlaşma noktasına geldiklerini dile getirerek, bu futbolcuların kısa sürede takıma katılacağını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler