İşte Trabzonspor'un maçları

Trabzonspor A takımının yarın saat 16.00’da Sivasspor ile oynayacağı müsabakanın yanı sıra hentbol, bayan futbol ve 1461 Trabzon takımları da galibiyet mücadelesi verecekler.Kulüpten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Buna göre hentbol takımımız ligin

İşte Trabzonspor'un maçları

Trabzonspor A takımının yarın saat 16.00’da Sivasspor ile oynayacağı müsabakanın yanı sıra hentbol, bayan futbol ve 1461 Trabzon takımları da galibiyet mücadelesi verecekler.

Kulüpten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Buna göre hentbol takımımız ligin 17. haftasında yarın (Cumartesi) Milli Piyango’yu konuk edecek. Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 13.00'de başlayacak. Bu maç öncesi ekibimiz 14 puanla 7. sırada yer alıyor.

1461 Trabzon ise ligin 22. haftasında 13 Şubat Pazar günü Pursaklarspor’u konuk edecek. Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 13.30'da başlayacak. 1461 Trabzon bu maç öncesi 22 puanla 15. sırada yer alıyor.

Bayan futbol takımımız da ligin 14. haftasında 13 Şubat Pazar günü Gazi Üniversitesi’ni konuk edecek. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde oynanacak müsabaka saat 13.00'de başlayacak. Bu maç öncesi ekibimiz 21 puanla 6. sırada yer alıyor”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor