İşte Trabzonspor'un golcüleri

Trabzonspor’da transfer çalışmaları ile birlikte golcü arayışı da başladı.Gol yollarında bu sezon yaşadığı sıkıntıları yaşamak istemeyen ve kendini Avrupa’da ispatlamış bir golcü transfer etmek için çalışmalara başlayan Trabzonspor’da iki isim üzerinde du

İşte Trabzonspor'un golcüleri

Trabzonspor’da transfer çalışmaları ile birlikte golcü arayışı da başladı.

Gol yollarında bu sezon yaşadığı sıkıntıları yaşamak istemeyen ve kendini Avrupa’da ispatlamış bir golcü transfer etmek için çalışmalara başlayan Trabzonspor’da iki isim üzerinde duruluyor.

Her ikisi de izlenerek olumlu rapor verilen bu golcülerin transfer edilmesi için çalışmalar başladı.

İtalya’nın AC Siena takımında oynayan Massimo Maccarone ilk tercih olurken sözleşmesi 2012 yılında dolacak olan bu futbolcunun transfer edilememesi durumunda Rota Ajax’ın sırp golcüsü Marko Pantelic’e yönelecek.

Haber61.net spor servisinin araştırmalarına göre, Her iki futbolcu ile de görüşmelere başlayan Trabzonspor yönetiminin bu 2 futbolcudan birinin transferini kısa sürede bitirmek için çalışmalarına başladığı öğrenildi.

İşte O golcüler:

Massimo Maccarone

İtalyan santrafor Massimo Maccarone Trabzonspor’un listesinde bulunan ve transferi gerçekleştirilmek için görüşmeler yapılan İtalyan santrafor.

9-Eylül-1979 doğumlu ve 1.80 boyundaki golcü İtalya’nın AC Siena takımında forma giyiyor.

Kulübüyle olan sözleşmesi  30 Haziran 2012 tarihinde sona erecek olan Massimo Maccarone’nin bonservis bedeli 3.700.000 Euro.

Massimo Maccarone Kimdir:

30 Yaşındaki  golcü, Premiar Lig Seri A’ya 2002 senesinde Middlesbrough takımıyla başladı. Sağ ayaklı ve 1.80 boyundaki Massimo Maccarone 2006 yılında transfer olduğu AC Siena takımında ard 3 yıldır oynuyor.

Bu sezon takımının oynadığı 37 karşılaşmanın 36’sında forma giyinen Maccorene bu karşılaşmaların 31’sinde 90 dakika oynarken diğer 5 karşılaşmada ise ortalama 83 dakika oyunda kaldı.

Massimo Maccarone  AC Siena ile bu sezon çıktığı 36 karşılaşmada 12 gol atarken 6 gole de pasörlük yaptı.

Marko Pantelic

31 yaşında ve 1.83 boyundaki Sırp santrafor Pantelic, Hollanda’nın Ajax takımında oynuyor.

Sözleşmesi 30 Haziran 2010 tarihinde dolacak olan Pantelic, Ajax’da Avrupa Ligi’de dahil olmak üzere oynadığı toplam 40 karşılaşmada 22 gol kaydederken bu gollerin birini kendi kalesine attı. Takımının attığı gollerden 9’u nunda pasını verdi.

Marko Pantelic Kimdir:

15 Eylül 1978 Sırbistan doğumlı futbolcu, 1.83 boyunda.santrafor mevkiinde oynayan golcü sağ ayaklı.

2008/2009 sezonu sonunda Bundesliga takımlarından Hertha BSC takımından Ajax’a transfer olan futbolcu 2009/2010 sezonunu Hollanda’nın Ajax takımında geçiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor