İşte Trabzonspor maç programları

Trabzonspor’un yarın Ankaragücü’yle oynayacağı müsabakanın yanı sıra basketbol, hentbol, bayan futbol ve 1461 Trabzon takımları da galibiyet mücadelesi verecekler. Buna göre hentbol takımı ligin 14. haftasında deplasmanda yarın (Cumartesi) İstanbul Bahçeş

İşte Trabzonspor maç programları

Trabzonspor’un yarın Ankaragücü’yle oynayacağı müsabakanın yanı sıra basketbol, hentbol, bayan futbol ve 1461 Trabzon takımları da galibiyet mücadelesi verecekler.

 

Buna göre hentbol takımı ligin 14. haftasında deplasmanda yarın (Cumartesi) İstanbul Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak. Yakacık İTO Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 13.00'de başlayacak. Bu maç öncesi ekip 13 puanla 5. sırada yer alıyor.

 

Basketbol takımı da ligin 16. haftasında 23 Ocak Pazar günü Bornova Belediyesi’ni konuk edecek. 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 16.00'de başlayacak. Bu maç öncesi ekip 21 puanla 10. sırada yer alıyor.

 

1461 Trabzon, ligin 19. haftasında 23 Ocak Pazar günü deplasmanda Ofspor ile karşılaşacak. Of İlçe Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 13.30'da başlayacak. 1461 Trabzon bu maç öncesi 20 puanla 13. sırada yer alıyor.

 

Bayan futbol takımı ise ligin 11. haftasında 23 Ocak Pazar günü Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde oynanacak müsabaka saat 13.00'de başlayacak. Bu maç öncesi ekibimiz 15 puanla 7. sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler