İşte Süper Lig'in yeni takımları

 Bank Asya'da son haftaya girilirken Karabükspor'un ardından Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu.Erciyesspor'u 4-0 yenen Bucaspor, Süper Lig'e yükselmeyi başardı.Kardemir Karabükspor'u 3-1 yenen Adanaspor ise Altay, Karşıyaka  ve Konyaspor ile Play-O

İşte Süper Lig'in yeni takımları

 Bank Asya'da son haftaya girilirken Karabükspor'un ardından Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu.Erciyesspor'u 4-0 yenen Bucaspor, Süper Lig'e yükselmeyi başardı.

Kardemir Karabükspor'u 3-1 yenen Adanaspor ise Altay, Karşıyaka  ve Konyaspor ile Play-Off Oynayacak

Türkiye Futbol Federasyonu, Bank Asya 1.Lig Yükselme Grubu maçlarının 17, 20 ve 23 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da Atatürk Olimpiyat ve Ali Sami Yen stadyumlarında oynanmasını kararlaştırdı.

TFF Yönetim Kurulu tarafından sezon başında statüsü değiştirilerek tek devreli lig usulü ile oynanması kararlaştırılan Yükselme Grubu maçlarına 2009-2010 sezonunda Bank Asya 1.Lig'i 3,4,5 ve 6. sırada tamamlayan takımlar katılacak.

Tek devreli lig usulünü lider olarak tamamlayan ekip, Turkcell Süper Lig'e yükselen 3. ve son kulüp olacak.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler