İşte Şampiyonlar Ligi yarı finalistleri

Yarı finalistler; Real Madrid, Atletico Madrid, Juventus ve Monaco  oldu

İşte Şampiyonlar Ligi yarı finalistleri

Barcelona - Juventus: 0 - 0UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu gece oynanan çeyrek final rövanş maçlarının ardından son yarı finalistler de belli oldu.

JUVENTUS GOL YEMEDEN TUR ATLADI

İtalyan temsilcisi Juventus, sahasında 3 - 0 mağlup ettiği İspanya'nın güçlü ekibi Barcelona ile deplasmanda oynadığı rövanşta golsüz berabere kalarak yarı finale yükseldi. Barcelona ise bu sonuçla Devler Ligi'ne veda etti.

MONACO YARI FİNALDE
Günün diğer maçında ise Fransız ekibi Monaco, deplasmandaki ilk maçta 3 - 2 yendiği Alman Borussia Dortmund'u evinde de 3 - 1 yenerek yarı finale çıktı.
Monaco'ya galibiyeti getiren golleri Kylian Mbappe, Radamel Falcao ve Valere Germain kaydederken, Alman takımının tek golü Marco Reus'dan geldi.
Dün ve bugün oynanan maçların ardından yarı finale yükselen takımlar şöyle; Real Madrid, Atletico Madrid, Juventus ve Monaco

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler