İşte Beko Ligi'ne çıkan 2. takım

Trabzonspor Basketbol Takımı’nın Beko Basketbol Ligi’ne Şampiyon olarak çıkmasının ardından Beko Ligi’ne çıkan 2.takım da belli oldu. Hacettepe Üniv. İle Olin Gençlik arasında oynanan karşılaşma sonunda rakibini 65-58 yenen Olin genlik Beko Basketbol Ligi

İşte Beko Ligi'ne çıkan 2. takım

Trabzonspor Basketbol Takımı’nın Beko Basketbol Ligi’ne Şampiyon olarak çıkmasının ardından Beko Ligi’ne çıkan 2.takım da belli oldu.

 

Hacettepe Üniv. İle Olin Gençlik arasında oynanan karşılaşma sonunda rakibini 65-58 yenen Olin genlik Beko Basketbol Ligi’ne yükselen 2. Takım oldu.

 

Bilindiği gibi Basketbol 2.Ligi play-Off Final karşılaşmalarına Trabzonspor, Hacettepe Üniv., Selçuk Üniv. Ve Olin Gençlik katılmaya hak kazanmıştı.

 

İki devre halinde yapılan ve Final Four diyede adlandırılan karşılaşmaların ilk devresi Yozgat’ta oynanmıştı. İstanbul’da bugün sona erecek karşılaşmaların ardından Trabzonspor ve Olin Gençlik Beko Basketbol Ligi’ne çıkmaya hak kazandılar.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor