İşte 12 dev adamın rakipleri

Turnuvanın evsahipliğini yapacak olan Litvanya'da, başkent Vilnius'ta çekilen kura neticesinde, Türkiye A Grubu'nda İspanya, Litvanya, İngiltere, Polonya ve elemelerden gelecek 2. takımla (Finlandiya, Macaristan veya Portekiz) mücadele edecek.  A Grubu'nd

İşte 12 dev adamın rakipleri

Turnuvanın evsahipliğini yapacak olan Litvanya'da, başkent Vilnius'ta çekilen kura neticesinde, Türkiye A Grubu'nda İspanya, Litvanya, İngiltere, Polonya ve elemelerden gelecek 2. takımla (Finlandiya, Macaristan veya Portekiz) mücadele edecek. 

A Grubu'ndaki mücadeleler, Panevezys kentindeki 5 bin 656 seyirci kapasitli Cido Arena'da oynanacak. 31 Ağustos-18 Eylül 2011 tarihleri arasında yapılacak olan şampiyonanın ilk 6 gününde 1. tur grup maçları tamamlanacak.

Turnuvanın ilk turunda 24 ülke, 6'şarlı 4 grupta, puan cetvelinin ilk 3 sırası için mücadele verecek. İkinci turda ise 12 ülke iki gruba ayrılacak. Bu turda ilk 4'e giren takımlar final turuna yükselmeye hak kazanacak. Takımlar final turunda birbirleriyle eleme usülü karşılaşacak.

A GRUBU

İspanya

TÜRKİYE

Litvanya

İngiltere

Polonya

 

Elemelerden gelecek 2. takım (Finlandiya, Macaristan veya Portekiz)

 

B GRUBU

İtalya

İsrail

Sırbistan

Letonya

Almanya

Sırbistan

 

C GRUBU

Yunanistan

Hırvatistan

Karadağ

Makedonya

Bosna Hersek

 

Elemelerden gelecek 1. takım

 

D GRUBU

Slovenya

Rusya

Belçika

Gürcistan

Bulgaristan

Ukrayna

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler