İstanbul'un sözde 3 büyükleri!

İstanbu medyasına göre Lig tarihinde bir ilk gerçekleşti. Süper Lig'de 10. hafta itibariyle ilk 3 sırada Bursaspor, Kayserispor ve Trabzonspor bulunuyor. Trabzonspor haftanın kapanış maçında ne sonuç alırsa alsın, ya 2. ya da 3. sırada yer alacak.Sözde Üç

İstanbul'un sözde 3 büyükleri!

İstanbu medyasına göre Lig tarihinde bir ilk gerçekleşti. Süper Lig'de 10. hafta itibariyle ilk 3 sırada Bursaspor, Kayserispor ve Trabzonspor bulunuyor. Trabzonspor haftanın kapanış maçında ne sonuç alırsa alsın, ya 2. ya da 3. sırada yer alacak.

Sözde Üç büyükler ise ilk 3 sırayı uzaktan izliyor! Fenerbahçe 4. sırada, Beşiktaş 7. sırada, Galatasaray ise 8. sırada yer alıyor. Üç büyüklerden Fenerbahçe deplasmanda lider Bursaspor ile berabere kaldı ve ilk 3 sırada yer alma ihtimalini yitirdi.

Böylece İstanbul medyasının sözde 3 büyükleri lig tarihinde bir ilk yaşamış. 10. haftalar itibariyle ilk kez puan cetvelinin ilk 3 sırasında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan hiçbiri bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor