İstanbul'un Efendisi Trabzonspor

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de topladığı 66 puanın 24'ünü İstanbul takımlarıyla yaptığı maçlarda elde etti. Bordo-mavililer, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kasımpaşaspor ile oynadığı 9 maçı

İstanbul'un Efendisi Trabzonspor

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de topladığı 66 puanın 24'ünü İstanbul takımlarıyla yaptığı maçlarda elde etti. Bordo-mavililer, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kasımpaşaspor ile oynadığı 9 maçın 8'inden galip ayrılmasını bildi.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek zirveyi bırakmayan Trabzonspor, bu sezon İstanbul takımlarıyla oynadığı maçlarda rakiplerine büyük bir üstünlük sağladı. Ligin 33. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maça kadar İstanbul'un 5 takımı ile oynadığı 9 maçta 8 galibiyet 1 mağlubiyet elde etti. Attığı 20 gole karşılık ise kalesinde 6 gol gördü. 24 pun topladı.

İSTANBUL'UN 3 BÜYÜK TAKIMINA KARŞI HEDEF TUTTU

Trabzonspor, İstanbul'un 3 büyük takımı karşısında bu sezon hedefini tutturdu. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 3 büyüklerle oynadığı 3 maçı da kazanan Trabzonspor, rakipleri karşısında tek yenilgisini ise Fenerbahçe karşısında İstanbul'da aldı. Bordo-mavililer ligin ilk yarısında evinde 3-2 mağlup ettiği sarı-lacivertli takıma Kadıköy'de 2-0 mağlup olmasına rağmen ezeli rakipleri karşısında 15 puan topladı.

Trabzonspor'un 2010-2011 sezonunda İstanbul takımlarıyla yaptığı maçlar ve aldığı sonuçlar:

2. Hafta Trabzonspor-Fenerbahçe: 3-2

7. Hafta Trabzonspor-Beşiktaş: 1-0

8. Hafta Kasımpaşa-Trabzonspor: 0-7

11. Hafta Trabzonspor-Galatasaray: 2-0

16. Hafta B. Belediyespor-Trabzonspor: 1-3

19. Hafta Fenerbahçe-Trabzonspor: 2-0

24. Hafta Beşiktaş-Trabzonspor: 1-2

25. Hafta Trabzonspor-Kasımpaşa: 1-0

28. Hafta Galatasaray-Trabzonspor: 0-1

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor